Astrologija otkriva

Susret Venere i Saturna 13. novembra: Očekujte rešavanje problema iz prošlosti i ozbiljnu vezu!

Venera i Saturn u Škorpiji oslikavaće i razrešavanje dubokih problema iz prošlosti, a u nekim slučajevima vraćanje bivšim partnerima
Zanimljivosti
10:22h Autor:
Susret Venere i Saturna 13. novembra: Očekujte rešavanje problema iz prošlosti i ozbiljnu vezu!
Foto: Thinkstock

Na nebu se trenutno nalazi konjunkcija Venere i Saturna u Škorpiji i opisuje aktiviranje odnosa dvoje zrelih ljudi. Ovaj aspekt donosi veze koje traju, nekada veze koje dugo čekamo, u kojima je potrebna odgovornost i posvećenost. U ovakvim vezama često postoji razlika u godinama, nekad i ostajanje u odnosu zbog dužnosti i brige prema partneru.

OVDE saznajte kojih 7 pitanja treba da postavite sebi na vreme da biste znali da li je on pravi muškarac za vas!

Partner može biti hladan i rezervisan po prirodi i da mu pokazivanje emocija ide teže, ali postoji privrženost i potreba da se ljubav pokazuje kroz kompromise, činjenje, trud i sigurnost. Ljubav traje i ako nema zaljubljenosti, jer prelazi u kvalitetniji odnos – brak.

Ovaj aspekt često odlaže brak za zrele godine, nekada postoji i strah od bliskosti, povređivanja koji ima uzroke u detinjstvu, ukoliko osoba oseća da nije dobila dovoljno ljubavi od roditelja.

Živite kvalitetnije - 5 ključnih pravila da očistite kuću od negativne energije, otkrijte OVDE.

U odnosu se traže struktura i organizacija, uzajamno poštovanje, postavljanje granica, vernost, finansijska sigurnost i uvažavanje. Veza vremenom postaje sve bolja, a žene sa ovim aspektom često sa godinama postaju sve zadovoljnije i lepše.

U mlađim godinama ih često privlače stariji partneri, ali je moguće da i u kasnijim godinama budu privučene mlađim muškarcem. Ukoliko su nezreli, odnos neće trajati, jer Saturn zahteva zrelost, samokontrolu i odgovornost.

Karmičke veze uključuju Saturna i dešavaju se kako bismo dobili lekciju i naučili nešto o sebi. Ukoliko samo zahtevamo od partnera, a ne dajemo ništa, odnos neće trajati.

OVDE pročitajte šta su zvezde za vas pripremile u horoskopu za mesec novembar.

Ovaj aspekt može opisivati i dobar ukus, bavljenje kreativnim poslom, umetnošću, a kako je dispozitor Mars u Jarcu, povećava i ambicioznost. Planete Venera i Saturn u Škorpiji oslikavaće i razrešavanje dubokih problema iz prošlosti, a u nekim slučajevima vraćanje bivšim partnerima.

Veze koje sada počnu imaju veliku mogućnost i da traju u vremenu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs