Isprobajte i vi

Privucite bogatstvo pomoću Feng Šuija: Zelena i ljubičasta za više novca

Kako budete osećali veću zahvalnost za ono što imate, tako će u vaš život priticati više novca. Da biste ojačali taj tok, primenite i sledeće savete
Zanimljivosti
18:06h Autor:
Foto: Shutterstok

Feng šui se ne odnosi samo na položaj nekih predmeta u domu, već i na naš odnos prema životu.

 

Sledećih nekoliko saveta će pomoći, tvrde Feng šui stručnjaci, da energija novca brže poteče kroz vaš dom.

 

1. Koristite žive boje u delovima stana u kojima obavljate najčešće poslove koje imaju veze s finansijama

 

Feng šui majstori uvek naglase "područje novca" bojama i to zelenom i  ljubičastom. Zeleno je boja vitalnosti i rasta, a ljubičasta predstavlja bogatstvo. U kuhinji, nađite mesta za činiju sa grožđem – idealno je da pomešate belo (zeleno) i crno (ljubičasto) grožđe, a kad prođe sezona ovog voća zamenite prirodno nekom lepom replikom u bojenom drvetu ili staklu.

 

Šta prema Feng šuiju treba da uradite za blagostanje u domu saznajte OVDE.

 

2. Pažljivo rukovanje novcem je glavni savet u feng šui filozofiji

 

Mnogi od nas imaju naviku da gužvaju novčanice po džepovima ili ostavljaju na raznim mestima po kući. Kad počnete da zapostavljate novac, i on  će početi da zapostavlja vas. Zato vodite računa da su vam priznanice uvek lepo složene, spakujte kućne račune u lepe koverte ili plastične futrole u živim bojama. Držite ih na levoj strani pisaćeg stola, gde je vaše mesto novca u radnom prostoru.

 

Koje su Feng šui lekovite boje saznajte OVDE.

 

3. Novac je vrsta energije, a važno je ne samo da je imamo već i da protiče kroz naš život

 

Ako nemate dovoljno novca da poklanjate i trošite, sigurno je da možete da poklonite drugima malo svog vremena ili pažnje. A okean se sastoji od hiljada kapi, zapamtite. Zato svake večeri provedite nekoliko minuta u zahvalnosti za ono što imate i razmišljanju o tome šta biste mogli da poklonite drugima. Bogatstvo nije uvek u tome da dobijemo ili imamo više, već da nađemo i pozitivnu stranu u onome što već imamo. Kako budete osećali veću zahvalnost za ono što imate, tako će u vaš život priticati više novca ali i osećaja zadovoljstva.

 

OVDE saznajte kako izgleda ljubavni Feng šui.

 


 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...