Uzbudljiva jesen

Horoskop za oktobar: Za Strelca je ovo mesec velike odluke, Lavu slede iskušenja u ljubavi!

Ribe očekuje strastvena veza krajem meseca, a početak oktobra će biti ispunjen dvoumljenjem da li da nešto kažete, ili uradite, jer se plašite ishoda
Zanimljivosti
20:42h
Horoskop za oktobar: Za Strelca je ovo mesec velike odluke, Lavu slede iskušenja u ljubavi!
Foto: Thinkstock

OvanNajvažnije je u toku meseca posvetiti pažnju svima sa kojima imate partnerski odnos, bilo u poslovnom, ili privatnom životu. Logičan redosled dešavanja je da ćete zbog boravka Jupitera u Lavu i Venere u Vagi je da ćete neki svoj kreativni, ili takmičarski uspeh krunisati uspešnim ugovorom, ali i zaradom. Možete dobiti unapređenje, ali i dalje treba da održavate dobar odnos sa svima sa kojima ste do juče sarađivali. U ljubavnom životu, pomirićete se i izgladiti odnose sa ljubavlju vašeg života. A ako tek tražite srodnu dušu, možete je naći na filmskoj, ili pozorišnoj predstavi, ili na venčanju svojih prijatelja. Bićete zdravi i u formi tokom čitavog meseca.

Ko vas najviše privlači u 2014. godini, saznajte OVDE.

Bik

Na poslu će najviše uspeha imati svi koji se na bilo koji način bave sopstvenim poslom, bilo da su privatni preduzetnici, ili rade kod kuće. U kući posla boraviće Venera, pa obezbeđuje sreću u pogledu redovnije i bolje zarade. Kupovina poslovnog, ili stambenog prostora može biti jako interesantna tokom celog meseca, jer će sigurno biti jako povoljna. Uzdržite se od konfrontacija, jer se sada od vas očekuje maksimalna diplomatija i takt. U ljubavi ćete biti više raspoloženi za nežnosti i pažnju, nego za strasti. Može se desiti da u drugoj polovini meseca, otputujete sa voljenom osobom na kraći put. Obratite pažnju na unošenje dosta tečnosti i više kretanja.

Slučajnosti ne postoje - OVDE saznajte numerološko značenje vašeg kućnog broja.

Blizanci

Inače ste komunikativni, ali ovog meseca vaš um će raditi brže nego što ste i sanjali, a svaka vrsta komunikacija biće vaš uspeh. Naročito ako je vaše polje posla organizovanje sastanak i događaja, marketing, novinarstvo, ili predavački rad. Može se desiti da dobijete posao prevodioca, ili tumača. Dakle, ne propuštajte nijednu šansu, jer ovog meseca je informacija i brza reakcija, vaš glavni adut za dobar posao i opšte poboljšanje egzistencije. U ljubavi ćete biti tako zaljubljeni da nećete moći da verujete šta vas je snašlo. Ukoliko vam je partner u znaku Vage, ili Lava, možete se nadati i zajedničkom životu. Zdravlje će biti odlično.

Numerološko značenje vašeg imena i prezimena saznajte OVDE.

Rak

U vama kao da se sve prelama i ono što ste odlučili juče, nije dobro danas, a kao da se plašite da danas odlučite za sutra. Tačno je da zvezde prema vama postavljaju izazovne aspekte koji kao da poručuju "ko ne rizikuje, taj ne dobija", a vi tako volite sigurnost i proverene poslove. Izađite hrabro iz svih onih rutinskih stvari i izabarite da radite nešto o čemu ste oduvek maštali, ali ste se plašili neuspeha. Na kraju meseca, vaši napori će se više nego isplatiti. U porodičnom životu, imate osečćaj da ste jako opterećeni i da nemate vremena ni za šta. Željni ste ljubavi, a tako ste setni, treba vam zagrljaj i saosećanje. Moguće su glavobolje sredinom meseca.

Broj bogatstva i posla - numerologija otkriva da li vam ime donosi novac.

Lav

Energije i želja imate napretek, ali bi trebalo da je dobro usmerite kako vam se ne bi desilo da započnete mnogo, a ne dovršite ništa. Planirajte kratkoročno i napravite zamišljeni redosled poslova i prioriteta u glavi. Najbolju perspektivu će imati oni koji su na bilo koji način, javno eksponirani. Novac može doći od ideja, od posredovanja, ali i od transporta i turizma. U ljubavi se uzdržite od iskušavanja koliko sreće imate u osvajanju novih potencijalnih partnera, već posvetite svoja osećanja osobi koja vas iskreno voli,a i vi nju. Sa decom sa kojom ste imali probleme, može doći do kompromis. Pazite na dobijanje kilograma.

Devica

Osećate se tako prezauzeto, radno i užurbano, kao da mnogo radite, a rezultati baš nisu na zavidnom nivou. Neptun u polju vašeg svakodnevnog posla, pa još u neharmoničnom aspektu, deluje kao da vam se stalno nešto dešava iza leđa, ili da vam je nejasno. Imate osećaj kao da vas kolege smatraju radoholičarom. Dobro ćete napredovati u toku meseca, ako se izborite za zaradu koju ste odavno zaslužili. U ljubavi imate osećaj da sve želite da promenite, ali ne znate kako. Dobro je da se lično angažujete i da ne očekujete da partner poboljšava ceo vaš odnos. Moguć je varijabilan krvni pritisak naročito sredinom meseca.

Horoskop otkriva koji su vaši najvažniji meseci u ovoj godini - OVDE saznajte.

Vaga

Konačno kao da ste svoj na svome, dugoočekivanih vaših pet minuta je pred vama, a vi ne znate šta biste pre. Zaostale poslove i obaveze rešite bez odlaganja, jer ćete biti toliko efikasni da ćete sami sebe zaprepastiti. Zatražite i ono što vam pripada i što ste zaradili i zaslužili napornim radom. Dobićete podršku uticajnih osoba i to vam pomaže u daljoj karijeri. U ljubavi je vreme da jasno i glasno kažete šta želite i da pokažete bez straha od neuspeha, koliko vam je važno da imate skladan i srećan ljubavni život. U porodici ćete biti oduševljeni nečijim poklonom i pažnjom. Malo veća potreba za snom i jesenji umor će biti česta pojava.

Šta indijski horoskop govori o vama, saznajte OVDE.

Škorpija

Vaša šansa ovog meseca da uspete u poslu i finansijskim poduhvatima je samo ako budete strpljivi i spremni na moguće komplikacije i odlaganja. Od vas će se očekivati spremnost da izađete na kraj sa svim izazovima i otežavajućim okolnostima. Oni koji se bave istraživanjem, istragama, ili građevinarstvom, mogu imati uspeha, ostali neka se u periodu od 8.­ do 14. oktobra paze da ne izgube važan dokument, ili neko ne preuzme njihov projekat, ili ideju. U ljubavi ćete imati osećaj da vam voljena osoba ne uzvraća dovoljno, ili da je nešto hladnija nego do sada. To može biti samo subjektivan osećaj. Mogući su problemi sa virusima i prehladama.

Godina rođenja otkriva ko ste bili nekada i ko ćete biti u budućnosti - OVDE saznajte.

Strelac

Mesec odluke da li želite da odete u inostranstvo, upišete akademske, ili postdiplomske studije, prihvatite unapređenje, ili rukovodeći položaj. Entuzijazam je izražen, ali ipak ne budite previše oduševljeni, pa da zanemarite konkretne pokazatelje koliko je taj veliki iskorak zaista u pravo vreme i na pravom mestu. Vaša promišljenost i organizovanost će biti najbolji putokaz ka uspehu. U ljubavi ste kao da ste vrlo mladi i puni žara. Zaljubite se pet­/šest puta u toku dana, bilo u više, ili uvek u istu osobu. Naučite da dajete i slušate i budite onaj koji oseća kada je vreme za koje reči. Treba vam rekreacija i relaksacija.

Horoskop otkriva kakve su žene kada vode ljubav - OVDE saznajte!

Jarac

Oktobar u vaš život unosti svođenje računa. Nekakvo sumiranje rezultata na svim poljima vas očekuje. To znači da ste vi sada spremni za nove poduhvate i da kao da jedno poglavlje zatvarate, a nova otvarate. Tokom lunarne eklipse, nekoliko dana oko 8. oktobra, nemojte dozvoliti da taj prekid bude burniji i teži nego što bi trebalo. Naročito se čuvajte konflikata, kako sa nadređenima, tako i sa podređenima. Porodičan život i brak su pod vašim kritičkim okom pokazali mnogo nedostataka. Promene su nužne, ali one moraju biti spontane, a ne bolne poput rezova. Mogući su bolovi u nogama i osećaj umora.

OVDE pročitajte više o horoskopu drevnih Maja.

Vodolija

Vi imate najviše šansi da se zaposlite, ako vam to treba. Ozvaničenje nekog ugovora, potpisivanje važnog i za vas korisnog pravnog akta je sasvim izvesno. Ako i jeste zaposleni, moguć je prelazak na bolji posao i poboljšanje egzistencije na duži vremenski period. Najbolje će proći oni koji se bave proizvodnim delatnostima, ili informacionim tehnologijama. U ljubavi, vreme je za stabilnu vezu, a čak i razmišljate o zajedničkom životu i braku. Moguća je i odluka za prinovu, a to zaista želite. Prijatelji će vas maksimalno podržavati, možete računati na njih. Sasvim dobro ćete se osećati.

Ribe

Uzdržite se od naglih i krupnih odluka sve do poslednje nedelje ovog meseca. A iskušenja će biti. Deluje kao da će vas poneti dobre mogućnosti i ponude, ali ne precenjujte svoje materijalne mogućnosti, jer možete da se prezadužite, ili uđete u prevelike investicije. Slobodni umetnici, zaposleni u osiguravajućim društvima i u medijima će imati izazovne, ali jako važne trenutke u karijeri koji im donose uspešno eksponiranje. Strastvena veza vas očekuje krajem meseca, a početak oktobra će biti ispunjen dvoumljenjem da li da nešto kažete, ili uradite, jer se plašite ishoda. Mogući su problemi sa visokom temperaturom.

Koji su tipični strahovi horoskopskih znakova, saznajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs