OVAKO ŽIVI NAJBOGATIJA DEVOJČICA NA SVETU: S 12 otišla u penziju, svuda ide privatnim avionom, evo kako je došla do PARA

Piksi Kurtis je izgradila spostvenu imperiju na neverovatan način, a o njenom životu maštaju mnogi tinejdžeri.

Zanimljivosti
07:07h Autor:
OVAKO ŽIVI NAJBOGATIJA DEVOJČICA NA SVETU: S 12 otišla u penziju, svuda ide privatnim avionom, evo kako je došla do PARA
Kako je devojčica od 12 godina zaradila ogroman novac?, Foto: Printscreen Instagram - pixiecurtis

Piksi Kurtis je devojčica iz Australija koje je sa samo 12 godina uspela da izgradi svoje poslovno cartsvo vredno više miliona vera i to zahvaljujući prodajom i reklamiranjem igračaka i ukrasa za kosu. Kada se ispunila sve što je poželela, rešila je da "ode u penziju" i bude dete u pravom smislu te reči.

Sada je odlučila da se posveti sportu i obrazovanju, a do kraja 11. godine vredno radila i nije imala detinjstvo kao njeni vršnjaci.

Pixie je nedavno za The Sun otkrila kako uživa u životu bez posla, kao i da obožava da troši svoj novac i to najviše na putovanja, garderobu i kozmetičke proizvode.

Odmor u Parizu

Ova veoma mlada preduzetnica je nedavno bila u Parizu, gde se sretala poznate ličnosti, a posebno je bila srećna kada je ugledala čuvenu Anu Vintur.

Brzinski šoping, kako ga je opisala, uključivao je i kupovinu nakita u Hermesu, razgledanje Ajfelovog tornja i ručak s porodicom u kultnom restoranu "Ritz". Pre francuske prestonice, Piksi je sa najbližima letovala u Turskoj, a svuda na putovanja odlaze privatnim avionom.

Kako je izgledao njen put uspeha?

Izgradila je svoju poslovnu imperiju zahvaljujući savetima majke Roksi (43), koja je inače u PR stručnjak, te je uz pomoć njenih smernica Piksi svoju popularnost iskoristila na najbolji način.

Međutim, ova devojčica ima, čak, 159.000 pratioca na Instagramu, stalno dobija kozmetičke proizvode, te ima unosan ugovor s proizvođačem preparata za njegu kose.

Iako je već otišla u penziju, ta malena poslovna žena još uvek planira dodati Range Rover svojoj kolekciji luksuznih automobila, uprkos tome što zakonski ne može dobiti vozačku dozvolu još nekoliko godina.

Najviše je zarađivala toko pandemije, kada je prodavala preparate i prese za kosu, kao je fidget spinere.

Uz majčinu pomoć 2021. godine i zvanično je lansirama sopstvenu liniju proizvoda "Pixie’s Fidgets" koji su bili potpuno rasporedati za samo 48 sati.

Sa druge strane, posao s dodacima za kosu "Pixie's Bows" star je koliko i sama izvršna direkorka Piksi Kurtis, jer je Roksi pokrenula brend na ime svoje kćeri dok je bila tek beba.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs