astro prognoza

NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. OKTOBRA: Bik se oslobađa toksične osobe, Lava čeka velika PROMENA, a njima SVE IDE OD RUKE

Pročitajte nedeljni horoskop od 2. do 8. oktobra 2023. godine i saznajte šta vam zvezde kažu kada su u pitanju ljubav, posao i zdravlje!

Horoskop
21:07h Autor:
NEDELJNI HOROSKOP OD 2. DO 8. OKTOBRA: Bik se oslobađa toksične osobe, Lava čeka velika PROMENA, a njima SVE IDE OD RUKE
Nedeljni horoskop od 2 do 8 oktobra 2023 godine, Foto: Shutterstock

Proverite da li će vam zvezde biti naklonjene u prvoj oktobarskoj sedmici! Astrolozi su ua sve znake istakli zanimljive smernice - iskoristite ih na pravi način.

OVAN

Nedeljni horoskop vam donosi osećaj da ste ustali na "levu nogu". Sitne komplikacije vam pokazuju da nedelja neće proći onako kako ste planirali, ali važno je da ne odustajete. Horoskop kaže da ovo treba da shvatite kao test. Ako istrajete, za vikend sledi nagrada. Ljubavi imate na pretek, ali imate osećaj da vam je sve malo. Potrudite se da pružite više pažnje partneru. Slobodni mogu da očekuju susret sa osobom iz prošlosti. Više spavajte. Najbolji dani biće vam sreda i petak.

BIK

Vaš nedeljni horoskop vam predviđa ljubavne promene. Ukoliko ste u toksičnom odnosu, ovo će biti trenutak kada konačno preduzimate važan korak. Spremni ste da se posvetite sebi i novom energijom privučete ljude sličnih interesovanja. Slobodni su u centru interesovanja ljudi iz bliskog okruženja, biće varnica i puno strasti. Poslovne prilike dolaze sredinom nedelje, naročito onima koji se bave privatnim biznisom. Savet je da se ne rasipate novcem. Pojačajte unos vitamina. Najbolji dani biće vam ponedeljak i četvrtak.

Devojka, Novac, Pare
foto: Shutterstock

BLIZANCI

Poslovni segment funkcioniše onako kako ste zamislili. Broj obaveza i zadataka raste, što u vama može da izazove napetost i tenziju. Kraj nedelje obeležavate uspehom, a možete da očekujete i zanimljivu ponudu koja će vam doneti napredak. Finansijska situacija se stabilizuje. Mogući kvarovi u kući i neplanirani troškovi. Odnos sa partnerom je pomalo hladniji, niste raspoloženi da razgovarate. Slobodni uživaju u solo statusu, ali zanimljiva komunikacija putem društvenih mreža počinje tokom vikenda. Zdravlje je dobro. Najbolji dani biće vam utorak i subota.

RAK

Ove nedelje sve postižete sa lakoćom! Odličan trenutak za dodatnu edukaciju, kurs ili usavršavanje veština. Prijaće vam angažovanost i posvećenost sebi. Ukoliko želite da promenite radno mesto ili tragate za poslom, ovo je idealan trenutak da se raspitate. Zanimljiva ponuda može da stigne od prijatelja. U ljubavi sve ide kako treba, partner vam sprema lep gest. Slobodnima se javljaju varnice zbog osobe koju će upoznati preko zajedničnih prijatelja. Jačajte imunitet. Najbolji dani biće vam ponedeljak i nedelja.

LAV

Nedelja transformacije! Početak meseca u vama budi želju za promenama, a ovo će biti trenutak kada ćete to i uspeti. Muči vas finansijska situacija i troškova koje vučete iz prošlosti. Spremni ste da prionete na posao. Sredinom nedelje osetićete boljitak, uspećete da uradite ono što ste zacrtali. Partner vam pruža veliku podršku, odužite mu se. Slobodne očekuje zanimljivo poznanstvo sa nekim na kraćem putu. Moguća nesanica. Najbolji dani biće vam četvrtak i subota.

Dejt, Upoznavanje, Druženje
foto: Shuterstock

DEVICA

Shvatate da nema ništa loše u tome da pokažete svoju ranjivu stranu, ne želite više da glumite hladnoću i nezainteresovanost. Osoba koja vam se dopada ima komplikovanu prošlost, a neke tajne ove nedelje mogu da isplivaju na površinu. Slobodni, osoba koju dugo poznajete priznaće vam svoja osećanja. Ne donosite nagle odluke. Ukoliko budete na raskrsnici, poslušajte svoju intuiciju. Na poslu dolazi do nekih promena koje idu u vašu korist. Dobro se osećate, idite preventivno kod zubara. Najbolji dani biće vam petak i nedelja.

VAGA

Nedeljni horoskop od 2. do 8. oktobra 2023. godine vam donosi monotoniju. Uplovili ste u mirnu luku, ali previše mirnu za ono što želite. Horoskop vas savetuje da ne pravite drastične promene iz dosade koje kasnije mogu da vam se obiju o glavu. U ljubavi ste pomalo sebični, razmislite da li na taj način pogoršavate odnos sa partnerom. Slobodne Vage mogu da očekuju pregršt poruka i poziva. Bićete rado viđen gost gde god da se pojavite, iskoristite priliku za nova poznanstva. Uvedite fizičku aktivnost. Najbolji dani biće vam utorak i četvrtak.

ŠKORPIJA

Ova nedelja donosi pomoć od osobe od koje ste to najmanje očekivali. Zvezde kažu da ste baš ovo manifestovali, a sada sve možete da rešite! Finansijska situacija se popravlja, a krajem nedelje možete da očekujete vest o ličnom napretku. Mada vam ljubav nije fokus ove nedelje, imaćete mnogo udvarača oko sebe. Magnetski privlačite osobe gde god da se pojavite, budite otvoreni za komunikaciju. Zauzete Škorpije čeka sukob sa partnerom. Suzdržite se reči izgovorenih u afektu. Čuvajte se prejedanja. Najbolji dani biće vam utorak i sreda.

Flert
foto: Shutterstock

STRELAC

Vaš nedeljni horoskop od 2. do 8. oktobra 2023. godine kaže da vas očekuju poteškoće u komunikaciji. Ukoliko ove sedmice doživite razočaranja, zvezde vas savetuju da ne odustajete. Ne preuzimajte na sebe previše obaveza, oslonite se na kolege koliko možete. Gledajte da u svemu pronađete nešto dobro i provodite vreme sa članovima porodice. Nervozni ste, a mogući su i problemi sa crevima. Najbolji dani će vam biti ponedeljak i četvrtak.

JARAC

Teško vam je da prihvatite da je nekada bliska osoba sada samo prošlost. Želite da krenete dalje, ali sami sebi ne dozvoljavate isto. Krećite se što više možete, okružite se pozitivnim ljudima i pronađite hobi koji će vam okupirati misli. U poslu ide sve onako kako ste zamislili, ali vama fali osećaj euforije. Potrudite se poradite na inovacijama, osluškivanju konkurencije i slušanju saveta saradnika. Nije povoljan dan za podizanje kredita i velikih novčanih transakcija. Pronađite neki vid relaksacije. Najbolji dani biće vam subota i

Muž i žena, Brak, ljubav, Ljubavni par, Putovanje
foto: Shutterstock

nedelja.

VODOLIJA

Rad, red, disciplina! Vredniji ste više nego ikad i spremni da ostvarite svoje ciljeve. Ovo neće proći neopaženo, nedelja će početi velikim uspehom. Uživate u pohvalama i novčanim dobicima. Savršen trenutak za kraće putovanje ili avanturu koju do sada niste ostvarili. Partner je takođe raspoložen, slede zajednički aktivnosti. Slobodne Vodolije uživaju u flertovanju i dopisivanju sa osobama suprotnog pola. Za vikend se otvara mogućnost za ulazak u novu vezu. Najbolji dani biće vam sreda i subota.

RIBE

Nedeljni horoskop od 2. do 8. oktobra 2023. godine kaže da je danas povoljan dan za papirologiju, naročito ako se tiče nekretnina. Dobićete brojne neočekivane pogodnosti. Sve što možete danas, ne ostavljajte za sutra. U ljubavi ste pomalo skeptični zbog budućnosti. Spremni ste za viši korak, ali brinete o tome kako će sve funkcionisati. Slobodni će se prepustiti emocijama i uživati u pažnji osobe koje dugo poznaju. Mogući problemi sa crevima. Najbolji dani biće vam ponedeljak i nedelja.

(Stil / Mondo)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs