O KOME JE REČ?

POZNATE LIČNOSTI KOJE VERUJU U VANZEMALJCE I MORSKE SIRENE: Svi su mislili da su za PSIHIJATRA, sad se dokazalo SUPROTNO

Mnogi pevači i glumci su rekli da veruju da postoji život van granica Zemlje, kao i da im je priča o vanzemaljcima i te kako interesantna.

Zanimljivosti
Autor:
POZNATE LIČNOSTI KOJE VERUJU U VANZEMALJCE I MORSKE SIRENE: Svi su mislili da su za PSIHIJATRA, sad se dokazalo SUPROTNO
Rasel Krou, Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Nakon otkrića programa Pentagona od 22 miliona dolara za istraživanje NLO-a, interesovanje običnih ljudi za vanzemaljski život i neidentifikovane vazdušne fenomene ponovo je privuklo pažnju. Međutim, nisu jedini koji imaju duboko interesovanje za vanzemaljce i NLO. Tu su i poznati...

Kejti Peri

Kejti Peri
foto: David Fisher / Shutterstock Editorial / Profimedia

„Verujem u vanzemaljce“, rekla je za GQ za naslovnicu iz 2014. „Gledam u zvezde i zamišljam: koliko smo sebi važni da mislimo da smo jedini oblik života.

Hale Beri

Hale Beri
foto: Profimedia

„Ne verujem da smo jedina vrsta koja postoji“, rekla je Dejvidu Letermanu 2014. „Moj ego mi ne govori da smo mi jedini koji su preživeli… možda će nam trebati 20 godina da doći do onih drugih oblika života, ali mislim da su tamo negde."

Tom Kruz

Tom Kruz
foto: Rick Davis / SplashNews.com / Splash / Profimedia

"Da li ste zaista toliko arogantni da verujete da smo sami u ovom univerzumu?" rekao je za nemačke novine dok je promovisao "Rat svetova" (2005). "Milioni zvezda, a mi bi trebalo da budemo jedina živa bića? Ne, ima mnogo stvari tamo, samo ne znamo."

Demi Lovato

Komentari pop pevačice Setu Majersu 2014. o vanzemaljcima počeli su kao i ostali, ali je onda postalo čudno. Lovato je rekla Majersu da je videla „izuzetno ubedljiv dokumentarac“ o sirenama i objasnila da su to „vanzemaljske vrste koje žive u delovima Indijskog okeana koje nikada ranije nismo istraživali“. Očigledno, dodala je, „Kristofer Kolumbo je zapravo video tri sirene na putu za Ameriku. Zatim je rekla Majersu: "Mora da je zaista tužno što ne verujete da sirene postoje."

Rasel Krou

Rasel Krou
foto: Profimedia

Oskarom nagrađeni glumac podelio je video snimak, navodno snimljen ispred njegove kancelarije u Sidneju u Australiji. „Prijatelj i ja smo postavili kameru da snimimo slepe miševe koji se dižu iz Botaničke bašte. Ovo je bilo veliko iznenađenje“, tvitovao je u martu 2013. godine.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs