Pogledajte

Ove devojke su prava Internet senzacija: Preko 30 miliona pregleda! (VIDEO)

Grupa plesačica iz Novosibirska predstavlja pravu konkurenciju Majli Sajrus i Bijonse
Zanimljivosti
16:40h Autor:
Ove devojke su prava Internet senzacija: Preko 30 miliona pregleda! (VIDEO)
Foto: You Tube / Printscreen

Ženska plesna grupa "Fraules" iz Novosibirska postala je prava senzacija kada je video sa njihovom plesnom tačkom osvanuo na Jutjubu.

Grupa plesačica koje tverkuju predstavljaju pravu konkurenciju Majli Sajrus i Bijonse. Njihov video sada već ima preko 30 miliona pregleda.

OVDE pogledajte ko je vlasnica najpopularnije guze Instagrama.

http://www.youtube.com/watch?v=8W_1vg7W6Oo
Svojom veštinom plesanja oduševile su i Danijela Polankog, koreografa poznatih zvezda poput Bijonse, Dženifer Lopez i Dženet Džekson. On je posetio "Fraules", kao i njihovu osnivačicu Jelenu Jatkinu (Yelena Yatkina), prenosi Dejli Mejl.

Pod lupom sveta Jelenina plesna akademija našla se od trenutka nastanka videa za šta je zaslužna Zenija Remizovski (Zhenya Remizovskiy).

OVDE saznajte koji je ples stvoren za vas prema horoskopu!

"Mislim da smo imali mnogo sreće što smo naišli na Zeniju. Taj video je prošao više nego uspešno kada ga je Major Lazer objavio - istog trenutka privukao je mnogo novih ljudi kod nas, a pesma se vrtela i na radiju i na televiziji, te je postala i te kako popularna među plesačima širom sveta", objašnjava osnivačica Jelena.

Jelena ima 23 godine, a plesom je počela da se bavi kada je imala deset godina. Od rođenja živi u Novosibirsku, a pre dve godine diplomirala je na državnom Tehničkom Univerzitetu u Novosibirsku, najvećem gradu u Sibiru.

Video prati žene, koje razočarane temperaturom od minus 42 stepena Celzijusovih, sanjaju o toplijim krajevima. Pogledajte sami o čemu je reč!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

TverkPles