MILICA JE BILA STUDENTKINJA KADA JOJ JE DEDA DAO PARE ZA SILIKONE, A ONDA JE UPOZNALA MILIJARDERA: Njen život je bajka

Nekada Milica Midosavljević, a sada Milica Polskaja je "barbika" koja živi život kao iz bajke, a uz to je i ponosna majka četvoro dece.

Zanimljivosti
Autor:
MILICA JE BILA STUDENTKINJA KADA JOJ JE DEDA DAO PARE ZA SILIKONE, A ONDA JE UPOZNALA MILIJARDERA: Njen život je bajka
Milica Vidosavljević, Foto: Printscreen Instagram / mmm_still_limited_edition

Milica Vidosavljević neodoljivo podseća na bogate, vitke Ruskinje sa licem poput lutke, plavom kosom i plavim očima. Udata je za misterioznog Kazahstanca sa kojim živi u Amatiju, a svakodnevno na društvenim mrežama prikazuje svoj luksuzni život.

Trenutno je jedna je od najpraćenijih instagram i tik tok zvezda jer većina devojaka pomno sluša njene savete. Ima preko 300 hiljada pratillaca, a konstantno dobija lavinu različitih komentara.

Sa pratiocima redovno deli detalje svog privatnog života prepunog luksuza a fokus stavlja na svoje skupe i atraktivne modne kombinacije. Osim ovoga objavljuje i fotografije sa raskošnih destinacija, luksuznih putovanja, poklona...

Ono što je interesantno je da krije identitet muža, i da je njegovo lice na svim fotografijama prekriveno kapkejkom kao i lica njihove dece. Premda krije njegov identitet, otvoreno priča o tome kako su se upoznali i kako njihov brak izgleda. Ima skladan brak u kojem je dobila i četvoro dece: Filipa, Gošu, Lava i Sofiju.

Otvoreno priča o svom načinu života, majčinstvu, karijeri, ali i o plastičnim operacijama, kojih se ne stidi.

"Ne planiram još uvek ništa više da radim na sebi, ne želim da preterujem. Uradila sam nos, usne i grudi i trenutno sam zadovoljna svojim barbi izgledom," rekla je Milica jednom prilikom i dodala da je pogađaju komentari da je sponzoruša jer je majka četvoro dece.

Ističe da će doći i taj dan kada će pokazati supruga i ako već svi znaju kako on izgleda. Zbog prirode njegovog posla do sad nije želela da otkriva njegov identitet. Kaže da se oko svega savetuje sa njima i da joj znači njegova podrška. Kao ključ uspešnog braka navodi kompromis i to što zajedničkim snagama rešavaju bitna pitanja. Često joj popravi dan sitnim iznenađenjima ali neretko je obraduje i skupim komadima nakita.

Njena ljubavna priča liči na one koje srećemo na filmu. Na prvi sastanak došao je sa ogromnim buketom cveća i kutijom punom slatkiša. Sastanak je trajao četiri sata. On nije znao engleski, ona nije znala ruski i trebala im je večnost da se sporazumeju. Međutim od početka je znala da je on taj. Poljubili su se tek na trećem sastanku, a ostalo je istorija zaključila je Milica.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs