DANSKI PRINC "POLUDEO" ZA SVOJOM SNAJOM, PA PIJAN POKUŠAO DA JE POLJUBI U USTA: Skandal koji je UNIŠTIO porodicu

Skandalozna priča širi se stranim medijima: izgleda da je princ Joakim od Danske beznadežno zaljubljen u svoju snaju, princezu Meri

Zanimljivosti
11:04h Autor:
DANSKI PRINC "POLUDEO" ZA SVOJOM SNAJOM, PA PIJAN POKUŠAO DA JE POLJUBI U USTA: Skandal koji je UNIŠTIO porodicu
Foto: Profimedia

Skanlaozna nedelja na danskom dvorcu nakon što je kraljica Margaret odlučila da oduzme titule deci svog najmlađeg sina. Prin Joakim tvrdi da su njegova deca Nikolaj, Feliks, Henrik i Atina "uznemireni" nakon odluke kraljice.

U sred pomenutog skandala, princ Joakim (53) i njegova supruga, princeza Mari (46) priznali su da nemaju dobre donose sa prestolonaslednikom Frederikom (54) i njegovom suprugom Meri (50).

Međutim, sada je španski časopis došao do skandaloznih tvrdnji. Naime, prema njima raskolu u kraljevskoj porodici Danske nastao je zbog toga jer je princ Joakim "duboko zaljubljen u svoju snaju Meri!"

Danska kraljevska porodica
foto: Profimedia

Čak je i objavljen snimak na kojem se vidi kako Joakim pokušava da poljubi Meri na svečanoj zabavi Puka kraljevske garde.

Španski časopis je podsetio: "Očigledno pijan, izgleda da je mlađi sin kraljice Margaret pokušao da poljubi u usta svoju snaju, ali da se ona sklanjala koliko je mogla sa nemoćnim osmehom na usnama, dok je njegova žena Meri bila svedok ovog sramotnog čina."

Danska kraljevska porodica
foto: Profimedia

Strani mediji spekulišu da je Joakim bio "duboko zaljubljen u svoju snaju" odmah nakon venčanja princa Frederika i Meri 2004. godine.

"Nije pomoglo čak ni to što je 2007. godine obajvio veridbu sa francuskom devojkom (princezom Mari) koja čak ima i isto ime i neverovatnu sličnost sa njegovom snajkom," piše časopis.

Princeza Meri
foto: Profimedia

Ove glasine kraljevska porodica je odlučila da demantuje zajedničkim službenim posetama prinčeva i princeza Danske.

Kraljica Margaret i njen najstariji sin odbili su da komentarišu ove nove navode.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs