Prema horoskopu

Ljubav preko poruka: Blizanci su majstori da zavedu rečima, Device ne vole da pišu o osećanjima

Lavovima su poruke nužno zlo, a Ribe obožavaju dopisivanje
Zanimljivosti
09:24h Autor:
Ljubav preko poruka: Blizanci su majstori da zavedu rečima, Device ne vole da pišu o osećanjima
Foto: Shutterstok

Iako pismo u sandučiću i miris mastila na papiru ne može da zameni nijedna poruka moderne tehnologije, novi način komunikacije, a time i zavođenja je postao neverovatno popularan. Ali, iako slanje poruka putem mobilnog telefona ili društvenih mreža može da bude vrlo zabavno, romantično i seksi, nisu svi dobri u zavođenju i opisivanju osećanja. Potražite horoskopski znak vama drage osobe i otkrijte kako da ga zavedete.

Ovan

Iako su Ovnovi veliki zavodnici koji vole flert licem u lice, ni poruke im nisu strane. Oni će da pronađu pesmu koja opisuje njihova osećanja ili će da citiraju nekog pesnika što je sasvim dovoljno da nekoga obori s nogu.

Bik

Romantični Bikovi vole da se igraju i zabavljaju ljubavnim porukama. Ali, njihove poruke ne sadrže samo tekst, već i znakove i sličice koje opisuju njihove emocije. Vole romantično dopisivanje prepuno toplih reči.

Blizanci

Oni su majstori verbalnog zavođenja, pa im poruke i te kako idu od ruke. Njihovi tekstovi su dugi i prepuni su najromantičnijih i najdubljih reči koje će da otope onoga kome su namenjene, a ako žele da budu duhoviti, dobro će da ih i nasmeju.

Koji su najseksepilniji horoskopski znakovi pročitajte OVDE.

Rak

Rakovi obožavaju da iskazuju osećanje rečima, pa im je dopisivanje neka vrsta hobija. Na taj način će da otkriju sve ono što nikako ne mogu u lice. Njihove poruke nisu prepisane, već smišljeno i pomno birane samo za određenu osobu.

Lav

Lavovi bi radije izgovorili i pokazali, nego napisali. Njima su poruke nužno zlo i ne vole dopisivanje, već eventualno jednu, mudru i pomno odabranu poruku koja bi trebalo kratko i slatko da opiše njihovo trenutno stanje emocija.

Devica

Zašto gubiti dragoceno vreme na dopisivanje kada sve to možete da uradite oči u oči? Ovo je moto Devica koje baš i ne vole da pišu o svojim osećanjima. Kada se potrude, poslaće samo nekoliko ciljanih poruka, a ako nisu zainteresovani praviće se da nečiju poruku nisu ni videli.

Šta muškarci očekuju i traže kod žena prema horoskopu saznajte OVDE.

Vaga

Radoznale i domišljate Vage uživaju u osmišljavanju i slanju poruka, kao i u zavođenju preko njih. Vole mudre i romantične citate iz pesama i knjiga koji mogu da budu i dvosmisleni, pa time da zaintrigiraju osobu kojoj su namenjene.

Škorpija

Intrige su njihova strast što znači da ih dopisivanje i te kako privlači. Tajanstvene Škorpije vole da se igraju rečima, a više od svega ih privlači "peckanje" i zavođenje porukama koje imaju dvosmisleno značenje.

Strelac

Duhoviti Strelčevi vole da filozofiraju, a samim tim njihove poruke su vrlo bogate i zanimljive. Oni padaju na tajanstveno i pomalo nedorečeno dopisivanje koje može da se opiše kao pravo filmsko udvaranje.

OVDE saznajte kako se slažu isti znakovi u ljubavi.

Jarac

Romantičan i nežnosti željan Jarac obožava zavođenje putem pisanih poruka. Oni uživaju da čitaju lepe reči upućene njima, ali isto tako, kada su "zagrejani" za nekoga vole da pišu iskreno i otvoreno o svojim osećanjima i da dragoj osobi otvore dušu.

Vodolija

Vodolije su umetnici moderne tehnologije i modernog zavođenja. Oni ne vole da se "igraju" romantičnim rečima, već duhovitim i šaljivim porukama, posebno onima na koje je gotovo nemoguće odgovoriti. Vole tehnologiju i uživaju u slanju fotografija i pesama.

Ribe

Ribe obožavaju poruke i dopisivanje i upravo je to način na koji žele da zavode i da budu zavedene. Oni su neverovatni zavodnici koji jako dobro znaju šta i kada da napišu, ali isto tako su slabi na reči koje su poklonjene njima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs