BIZARNO

DEVOJČICE OD 13 GODINA DEO SU ORGIJA NAJLUĐEG DIKTATORA IKADA: O njegovoj ženi se malo zna, izbrisao je njenu prošlost

Život čuvenog predsednika Severne Koreje prate razne kontroverze, dok je život njegove supruge prava misterija

Zanimljivosti
Autor:
DEVOJČICE OD 13 GODINA DEO SU ORGIJA NAJLUĐEG DIKTATORA IKADA: O njegovoj ženi se malo zna, izbrisao je njenu prošlost
Foto: Profimedia

Lider Severne Koreje često je u žiži javnosti, te se o njemu mnogo toga zna. Ipak, njegova supruga prava je misterija. Njen život se vešto skriva od očiju javnosti, a postoje čvrsti i gnusni razlozi zbog čega je to tako.

Život Kim Džong-una prate neverovatne situacije, kao i pikanterije. Uvrnute stvari kao što je zabrana sahrana i venčanja u Severnoj Koreji, ubistvo sopstvenog brata, i ko zna još koliki broj članova porodice, kao i uređenje države bez elementarnih ljudiskih prava, gde je sve podređeno njemu, obeležile su njegov život i karijeru.

Kim Džong-un
Kim Džong-unfoto: Profimedia

Sudeći prema svemu navedenom, čuveni lider nema baš neke kvalitete koje bi ga činile dobrim suprugom. Nameće se pitanje, ko je onda njegova supruga i kakve osobine i kvalitete ona poseduje?

Nije poznata čak ni tačna godina njenog rođenja, ali Ri Sol-ju navodno je rođena u periodu između 1985. i 1989. godine. Čak se navodi ni da joj to nije pravo ime. Njena porodica deo je severnokorejske političke elite, a brojni izvori tvrde da je ona celi život odgajana da mu bude supruga, kao i uostalom brojne devojke koje su bile primerenih godina za venčanje s Kimom.

Ri Sol Ju, Kim Džong Un
foto: Profimedia

Srednju školu završava u Pjongjangu. Studirala je muziku u Kini, a poznato je da je Kim veliki ljubitelj pesme i plesa. Takođe, on smatra da je ženina dužnost da ga zabavlja. Neko vreme je navodno bila deo orkestra Unhasu i imala nekoliko javnih nastupa.

Razlog zbog kog nema toliko poznatih detalja o njoj, leži u činjenici da su severnokorejske vlasti, u saradnji sa policijom sproveli stroge mere uništenja svih materijala koji prikazuju Ri Sol-ju u toj fazi života, jer činjenica da je pevala drugima više nije primerena.

Ri Sol Ju, Kim Džong Un
foto: Profimedia

Takođe, ona je bila i aktivna navijačica i takmičila se na Azijskom atletskom prvenstvu koje se održalo u Južnoj Koreji.

Do njihovog braka došlo je tako što je njegov otac, predosećajući da je lošeg zdravstvenog stanja pre moždanog udara, dogovorio njegov brak 2008. godine, a on se i ostvario 2009. , prema pisanju BBC.

Izlasci su joj strogo zabranjeni od strane supruga.

Ponekad se pojavljuje ma raznim društvenim marševima i manifestacijama, u društvu svog supruga. Dešavalo se da se Ri Sol-ju čak dve godine nigde ne pojavljuje, pa se spekulisalo da je Kim naredio njeno ubistvo. Ipak, smatra se tačnom teorija da joj Kim zabranjuje izlaske smatrajući to treningom discipline.

Ri Sol Ju, Kim Džong Un
foto: Profimedia

Pretpostavlja se da par ima dvoje dece - jedno rođeno 2010. i drugo, rođeno 2012. godine, što se poklapa s njenim dugotrajnim nestankom iz javnosti. U to vreme je u Severnoj Koreji u poseti bio košarkaški idol Kim Džong-una Denis Rodman, koji je po povratku u SAD izjavio britanskim medijima da je vođa dobio ćerku.

Prema tvrdnji anonimnog izvora iz severnokorejske vlade, Kim je tražio da se njegovoj ženi ranije indukuje porođaj, zbog uvrnutog razloga, a to je da bi se dete rodilo krajem 2012. godine, kad se obeležava stogodišnjica rođenja Kim il Sunga, ne mareći za zdravstvene rizike majke i deteta. Piše se i da se dete zove Ju-ae.

Kim Džong Un, Ri Sol Ju
foto: Profimedia

Navodno, u Severnoj Koreji postoji tzv. Peta divizija, harem od oko 2.000 žena, koje imaju zadatak da zabavljaju partijske funkcionere, te da spavaju sa njima nakon zabave. Takva praksa postoji još od Kim-Il-Sunga, koji je svoju ulogu "oca nacije" shvatio vrlo doslovno. Navodno je i sam Kim-Il Sung koristio usluge plesačica-prostitutki i začeo s njima veliki broj vanbračne dece, a nastavio ju je Kim Džong-un.

Da stvar bude još bizarnija, orgije se navodno organizuju i s devojčicama devicama od kojih su neke stare tek 13 godina. Vojnici dolaze u škole po devojke, te im prete da ne smeju ništa ispričati porodici, jer će ih ubiti.

Kad ih odvedu, devojke vode kod lekara koji utvrđuju da li su device. Ako jesu, tinejdžerke će postati deo takozvane "jedinice za zadovoljstvo". Tamo će dobiti titulu "zabavljačice za odrasle" koja stoji na raspolaganju državnoj i vojnoj eliti. Devojke traže državni agenti, koji u školama nalaze "visoke i lepe" mlade žene koje žele "da treniraju" u hotelu u Pjongjangu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs