neverovatno

NJENA MAJKA MENJALA JE MOMKE KAO ČARAPE, BIOLOŠKI OTAC JE SE ODREKAO: Ali ON ga je ubrzo zamenio

Ćerka Hajdi Klum ima dva oca, ipak jednog smara pravim i voli ga najviše

Vip priča
18:08h Autor:
NJENA MAJKA MENJALA JE MOMKE KAO ČARAPE, BIOLOŠKI OTAC JE SE ODREKAO: Ali ON ga je ubrzo zamenio
Foto: Profimedia

Hajdi Klum jedno je od kultnih lica modnog sveta, a nekada je bila broj jedan industrije svetskih lepotica. Manekenka je imala živahan ljubavni život, a rodila je četvoro dece.

Trenutno uživa u braku sa 17 godina mlađim gitaristom benda Tokio Hotel, Tomom Kaulitzom. Par se venčao u tajnosti 2019. godine, dok su svoju vezu obelodanili 2018. pojavivši se zajedno na crvenom tepihu. Ubrzo je Hajdi otkrila da je zaprošena.

Hajdi Klum, Sil, Leni Klum
foto: Profimedia

Njen ljubavni život bio je poprilično turbulentan. Pre nego što je stupila u brak sa Tomom, Hajdi je iza sebe imala već dva braka. Prvi put brak je zaključila 1997. godine sa glumcem Rikom Pipinom, brak je potrajao 5 godina.

Nakon toga, Hajdi upoznaje 23 godine starijeg muškarca, milijardera Flavija Briatorea, sa kojim stupa u ljubavnu vezu. Iz njihove veze rodila se njena najstarija ćerka Leni, dok je par raskinuo vezu pre nego što se devojčica rodila.

Ono što je zanimljivo jeste da je Hajdi još u trudnoći našla novog dečka, pevača Sila, koji je prihvatio njenu ćerku i odgajao kao da je njegova.

Hajdi Klum
foto: Profimedia

Hajdi i Sil venčali su se 2005. godine. Par je dobio još troje dece, a o njihovoj ljubavi se uvek pričalo, bili su idealan i skladan par. Ipak, razveli su se 2012. godine, te se tim povodom oglasili saopštenjem: 'Iako smo uživali u puno ljubavi, sreće i lojalnosti u sedam godina braka, nakon mnogo razmišljanja i istraživanja vlastite duše, odlučili smo se razvesti'.

Njena najstarija ćerka Leni izrasla je u pravu lepoticu, te je brzo dospela u centar pažnje. Jako rano počela je da se bavi modelingom, krasila je naslovne strane magazina, a prvu ponudu za angažman dobila je sa 12 godina.

'Bilo je samo pitanje trenutka kada ću pokušati postati model. Prva ponuda stigla mi je kada sam imala samo 12 godina. Tada sam molila mamu da mi dopusti, ali nije bilo šanse. Sada razumem da je bilo prerano. Kod većine drugih poslova morala bih potisnuti svoju ludu energiju da bih ostavila profesionalan utisak. Kao model mogu pustiti sve i biti ono što jesam' - Rekla je Leni jednom prilikom.

Hajdi Klum, Sil, Leni Klum
foto: Profimedia

Devojčicin život od samog starta bio je neuobičajen. Mnogo se pisalo o njenom odnosu sa biološkim ocem Flavijem, koji je priznao 'Leni je moja biološka ćerka, ali nas troje smo se složili da je najbolje da je Sil usvoji. Dete ipak treba odrastati u porodici'.

Nakon što je sa 30 godina mlađom manekenkom dobio sina, mnoge je iznenadila njegova izjava 'Leni je deo Silove porodice, Nathan je deo moje', što implicira da se odrekao svoje ćerke. Zbog svega toga Leni sa njim nikada nije imala normalan odnos, a Sila je od prvog dana smatrala svojim ocem. Pisalo se i da je Leni svog biološkog oca upoznala tek kad je imala 14 godina.

Leni se često može videti u društvu Sila, tako su ih paparaci ovog puta uslikali dok su išli na ručak u Honor Bar, restoran u Los Anđelesu.

Hajdi Klum, Sil, Leni Klum
foto: Profimedia

Paparaci su uhvatili i njihove emotivne trenutke prilikom susreta, Leni i Sil su se čvrsto zagrlili. Sudeći prema ovim fotografijama niko ne bi ni pomislio da joj Sil nije biološki otac.

1 / 8 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs