Jeziva ispovest

BATINAMA SU DEMONA ISTERIVALI IZ MENE: Kristina je sa samo 11 doživela jezivo iskustvo, koje ju obeležilo za CEO ŽIVOT

U sekti je preživela stvari zbog kojih ima traume i dan danas. Njena priča je veliko upozorenje za sve, posebno za mlade ljude.

Zanimljivosti
19:08h Autor:
BATINAMA SU DEMONA ISTERIVALI IZ MENE: Kristina je sa samo 11 doživela jezivo iskustvo, koje ju obeležilo za CEO ŽIVOT
Kristina Bebin, Foto: Profimedia

Kristina Bebin (46) preživela je pakao kao deo ozloglašenog seks kulta "Božja deca", koji je uništio mnogim mladim ljudima živote! Kristina je 2018. u ispovesti za "Mirror" otkrila da su nju, njenu braću i sestre terali da idu na ulicu da prose. Razgovor sa spoljnim svetom bio je zabranjen, a decu su pretvarali u robove.

Danas je majka četvoro dece, a posle 20 godina odlučila je da o svemu progovri, i da upozna javnost sasvojom bolnom pričom, kako bi uspela bar nekoga da spase i spreči da uđe i u sav užas koji je preživljava otkako je bila beba!

Kristina Bebin
foto: Profimedia

Naime, kao tinejdžerka, dok je bila zarobljena u sekti, svedočila je prostituciji, nasilju i egzorcizmu. Kristina (46) je bila silovana, danas ona je majka četvoro dece, a nakon 20 godinja patnje podelila je svoju bolnu priču.

Niko od članova kulta nije smeo da plače, a ukoliko se ne bi smejali, dobijali bi batine. Slavne ličnosti poput glumice Rouz Mekgovan, tragično preminulog Rivera Finiksa i njegovog brata slavnog Hoakina Finiksa bili su deo ove sekte. Rouz i Hoakin uspeli su da pobegnu, ali Kristina nije bila te sreće. Provela je duže vreme u ozloglašenom kultu.

Kristina Bebin
foto: Profimedia

- Govorili su nam da je seks dobra stvar i da treba da uživamo. Bila sam veoma zbunjena što nisam uživala. Nisam mogla da razumem zašto to nije bila neverovatna stvar kako su mi rekli da će biti - počela je svoju ispovest Kristina.

Kristina je bila beba, a njen brat je imao samo 2 godine kada je njihova majka postala deo jezivog kilta, koji je u svakoj komuni imao između 3-20 porodica. Kad je napunila 8 godina, upoznali su je sa "Zakonom ljubavi", koji muškarcima omogućava da spavaju s kim žele. Žene i devojčice iznad 10 godina mamile su muškarce u seks kult tehnikom zvanom "flert pecanje".

Kristina Bebin
foto: Profimedia

Isprogramiran život

Kristina je sa decom iz kulta išla da prosi, gledajući druge mališane kako se slobodni igraju napolju. Imala je isprogramiran život - budila se u sedam ujutro zbog molitve, potom bi išla da prosi, a onda se vraća kući gde bi brinula o mlađoj deci. Sat dnevno su vežbali, ali bez grube igre, jer kult nije mogao da priušti da ih otkriju u bolnici zbog neke povrede.

Pravi uvod u život ovog ozloglašenog kulta doživela je sa 11 godina, kada je bila prisiljena da spava sa bračnim parom!

U okviru kulta "Božja deca" odrasle osobe mogle su da spavaju sa decom i ženama. Porodice kulta su živele odvojeno. Deca su bila sama u grupi i rečeno im je da su svi odrasli njihovi roditelji. Kristina se sa svojom porodicom selila od jedne do druge komune, prisustvujući zastrašujućem nasilju nekih članova kulta. Umesto priča za laku noć slušala je navode o dolazećoj apokalipsi.

Kristina Bebin
foto: Profimedia

- Batinama su izbijali demona iz mene. Videla sam kako su pretukli dečaka koji se namrštio umesto nasmešio i drugog kojeg su gurnuli kroz papirnu pregradu u Japanu jer nije prestajao da plače. Jedino vreme kada sam mogla da plačem je bilo kad smo dobijali kaznu - objašnjava Kristina.

Naglašava da su odmah nakog toga morali da prestanu.

- Trenirali su nas da budemo emotivni roboti, uvek srećni i nasmejan. Nismo smeli da se igramo ili čitamo knjige, a jedini film koji smo smeli da gledamo bio je “Moje pesme, moji snovi”, jer su deca porodice Fon Trep uvek bila srećna"- kaže ova hrabra žena.

I dodaje da je od straha mokrila u krevet, ali to je morala da krije jer se to smatralo "demonskom opsednutošću"!

Kristina Bebin
foto: Profimedia

Kako je uspela da se izvuče iz kandži ove sekte?

Kada je imala 12 godina sa starijim bratom poslali su je u Japan na mesec dana kampa, a tamo su ostali dve godine. Tu je bila primorana da satima čita Bibliju, ponavlja zavete kultu i prolazi kroz oštri režim vežbi. Slali su je u više komuna i dva puta je bila silovana.

- Kult je privlačio otpadnike od društva, narkomane i mentalno poremećene osobe. Ljudi su stalno menjali imena da ostanu anonimni - rekla je Kristina.

Govoreno im je da ostali žive pogrešno, a oni ispravno. Sa 15 godina poslali su je u kamp u Manili, na Filipinima, gde su javni egzorcizmi i nasilje bili uobičajeni.

- Tek sam došla i odveli su me u samicu i pitali jesam li imala ovosvetovnih misli. Priznala sam da sam slušala muziku dok sam prosila i da imam kožnu jaknu. Ukorili su me i spalili jaknu.

Njen brat proveo dva meseca u samici jer je priznao da je pušio i čitao knjige.

Sredinom 80-ih klult je promenio ime u "Porodica", a vođa Dejvid Berg povukao se i slao je instrukcije pismima i fotografijama na kojima deca imaju odnose sa odraslima. Pobegao je 1993. godine. Sledeće je preminuo u 74-oj godini.

- Pokušao je da kaže svojim sledbenicima da prestanu da spavaju sa maloletnicima zbog istrage, ali je pedofilski seks nastavljen. jer ga članovi kulta nisu videli kao greh - otkriva ova žena.

Masovno hapšenje

Došlo je do masovnih hapšenja u 130 komuna, ali mnoge žrtve nisu mogle da imenuju zlostavljače. Kristina je oslobođena sa 20 godina, a budućeg supruga upoznala je u komuni u Luizijani. Kada je zatrudnela, ona i suprug odbili su da predaju dete kultu i skupili hrabrost da pobegnu. Kristina kaže da ne krivi svoju majku i da je ostavila prošlost za sobom.

- Sve što osećam spram kulta je žaljenje. Oni moraju da žive sa onim što su uradili, dok ja mogu da nastavim sa svojim životom. Imam četvoro prelepe dece i zahvalna sam za svaki dan koji živim slobodno - zaključila je Kristina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs