ASTRO PROGNOZA

RETKA POJAVA NA NEBU DEŠAVA SE 14. JUNA, DOBRO SE SPREMITE: Na svaki horoskopski znak će imati JAK UTICAJ, evo kako!

Pun Mesec u Strelcu nas očekuje 14. juna. Ovo će biti vrlo moćan i veliki pun Mesec i poslednji u ovom proleću.

Zanimljivosti
20:10h Autor:
RETKA POJAVA NA NEBU DEŠAVA SE 14. JUNA, DOBRO SE SPREMITE: Na svaki horoskopski znak će imati JAK UTICAJ, evo kako!
Foto: Profimedia

Kako će biti sjajan i najbliži zemlji, onda ga zovu i super Mesec. Pun Mesec će biti negativno aspektovan sa Neptunom, pa mnogim osobama može doneti nesanicu, dezorijentisanost, konfuziju i neke haotične situacije.

Pojedine osobe mogu od svoje iluzije biti zanesene, pa čak i izneverene. Usled velike energije mogu se stvoriti iluzije, pa da ne vidimo šta je stvarnost, a šta se dešava u maglovitim tokovima i emocijama. Bez obzira što je aspekt konfliktan može se pojaviti velika intuicija koja nam određuje dalji put.

Moguće su nesigurnosti i strahovi, pa i tu treba dublje ući u sebe i ne donositi zaključke, jer će vreme sve izbistriti i pokazati šta i kako dalje.

Kako je Strelac avanturista, mudrac, filozof, moguće je da sa ovim Punim Mesecom doživite i neka nova iskustva i da ostavite iza sebe nešto što vas je činilo ograničenim i sputavalo vaš duhovni napredak. Dobro sagledajte šta je to što vas čini radosnim, srećnim i šta možete uraditi da bi svoj život unapredili. Bitno je da se opustite, zaboravite sve toksične emocije i tokove i krenete optimistično u nove tokove i životne puteve.

A evo šta mogu da očekuju horoskopski znaci i podznaci od punog Meseca u Strelcu:

OVAN

Dragi Ovnovi, vama se ovaj pun Mesec dešava u vašoj devetoj kući što može pokrenuti neke vaše ideale i svoju sopstvenu filozofiju. Mnogi Ovnovi imaju sada veliki uticaj kada su emocije u pitanju i sagledavanje nekih dubljih pitanja u životu. Moguće je da osetite i neki unutrašnji nemir i da vam intuicija pokaže neku nedefinisanu situaciju jer je Neptun nepovoljan prema Mesecu.

BIK

Dragi Bikovi, vama se ovaj pun Mesec dešava u vašoj osmoj kući koja je ekstrasenzornih sposobnosti, pa možete usmeriti emocije na to polje i dublji osećaj. Kako su vam Mars i Jupiter u dvanestom polju onda sa jedne strane možete imati nemir u duši dok sa druge imate zaštitu šta god da radite. Kako Mesec ima težak aspekt sa neptunom onda neka energija emocija može da vas dovede do zablude pa budite oprezni posebno kada su partnerovi novci u pitanju i neke strasti i seksualnost.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašoj sedmoj kući partnerskih odnosa, pa će u toj sferi biti usmerena energija i iskušenja. Pojedine osobe koje su u javnosti mogu doživeti uspon ili pad što još zavisi od vaše lične natalne karte. Kod osoba koje su u vezi ili braku može doći do promene jer treba da se oslobodite nekih starih obrazaca. Mnogi Blizanci sada mogu čeznuti za javnošću i uspehom. Bitan vam je osećaj kako vas druge osobe doživljavaju i šta vi osećate u javnosti.

RAK

Dragi Rakovi, kod vas je ovaj pun Mesec u vašoj šestoj kući svakodnevnice, zdravlja i posla. Vama mogu teško pasti neke promene i da se prilagodite određenim situacijama. Kod pojedinih Rakova može doći do psihofizičkih promena dok neke osobe mogu da se žrtvuju i ponašaju emotivno u situacijama koje su roditeljske. Mnogi Rakovi mogu od drugih na poslu očekivati da oni budu vredni i radni kao oni, pa ako se to ne desi mogu se razočarati.

LAV

Dragi Lavovi, kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem petom polju gde možete ispoljavati teatralno svoje emociju prema deci, ako ih imate, u nekim zabavama ili sa osobom u ljubavi. Velike emocije mogu da se jave kod osoba koje žele da imaju svoju decu. Moguće je da iznenada uđete u neku romantičnu ljubavnu aferu, pa ako niste slobodni budite oprezni jer i druga osoba može biti zauzeta. Velika kreativnost je aktivna, pa ipak budite umereniji.

DEVICA

Drage Device, vama se ovaj pun Mesec dešava u vašoj četvrtoj kući što je bitno kada je porodica u pitanju, dom, vaše poreklo i mesto gde živite. Pojedine Device mogu biti tužne ako nisu u svom mestu odakle potiču. Ne preporučuje se da ovih dana donosite neke odluke posebno kada su emocije u pitanju, jer se posle možete pokajati. Moguće je da imate iskrivljenu sliku, jer vam je Neptun u sedmom polju što daje neodlučnost i iluziju.

VAGA

Drage Vage, kod vas je ovaj pun Mesec u vašem trćem polju što vam daje nemir dramatične emocije i ekspresivnost. Moguć je neki put povodom rodbinskih susreta. Emocije su uzburkane i kako je Neptun negativno aspektovan onda može doći do toga da otkrijete neku istinu kroz neposrednu komunikaciju. Sada vam može biti teško da se koncentrišete, pa izbegavajte neke komunikacije i bitne dogovore ili potpise.

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašoj drugoj kući finansija i sticanja. Moguće je da sada budete poneti time da vrednujete vrednost drugih dok pojedine Škorpije mogu doći do novca preko majke ili neke ženske osobe. Ovaj pun Mesec vas može zadovoljiti ako imate materijalnu sigurnost da bi bili emotivno zadovoljni. Izbegavajte da ste škrti ili da ste rasipni i pronađte neku zlatnu sredinu.

Strelac
foto: Shutterstock

STRELAC

Dragi Strelčevi, kod vas se dešava ovaj pun Mesec, pa je vrlo bitno da se fokusirate i donesete neke promene u svoj lični život. Pokrenite neku novu filozofiju života i posmatranje nekih bitnih životnih puteva. Vreme je da promenite okruženje i krenete nekim novim putem sa nekim novim postavkama i rešite se starih obrazaca. Moguće je da imate nesanice i da se loše osećate zbog svega, ali to je trenutačno. Ovo je jedinstvena prilika koja vam se pruža jednom u godini.

JARAC

Dragi Jarčevi, kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašoj dvanestoj kući koja je povezana sa vašom nadubljom emocijom, pa vas može vući da se izolujete ili da svoje potisnute emocije izbacite dosta kroz nemir i nervozu. Moguće je da se prepustite mašti u svojoj tišini. Pojedine osobe mogu da imaju neku tajnu ljubav ili da vas muče imaginarni strahovi. Želja da se napune baterije i da se javi želja da se otputuje negde daleko.

VODOLIJA

Drage Vodolije, kod vas se ovaj pun Mesec dešava u vašem jedanestom polju gde vas može povezati sa prijateljima ili nekim grupnim i timskim projektima. Pojedine osobe mogu imati i konflikte sa nekim osobama, pa budite oprezni da ne pokvarite saradnje, prijateljstvo ili napustite neku organizaciju. Pojedine Vodolije mogu i da shvate da su iskorištene od nekih osoba.

RIBE

Drage Ribe, kod vas je ovaj pun Mesec u vašem desetom polju karijere, pa tu mogu nastupiti promene. Dešava se okidač koji menja sve jer vam je bilo dosta svega, pa sad menjate sve. Pojedine Ribe menjaju posao ili poziciju na postojećem poslu. Kako je ovo polje i jednog roditelja sada možete biti zabrinuti za njega ili da imate problem sa njim. Sada možete iskočiti iz svog akvarijuma jer vam je potrebno da se osećate korisno i društveno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs