Interesantno

Kakav tip supruge ćete biti: Anđelina Džoli, Viktorija Bekam ili Monika Beluči

Ukoliko vas zanima kako ćete se snaći u bračnim vodama, profili poznatih dama mogu da vam pomognu u tome
Zanimljivosti
12:42h Autor:
Kakav tip supruge ćete biti: Anđelina Džoli, Viktorija Bekam ili Monika Beluči
Foto: Reuters

Pronađite sebe u profilu poznatih dama! Ako ste ikada poželeli da saznate kakva ćete biti supruga, pročitajte zanimljivu analizu koju je napravio Cosmopolitan.rs.

Pr(a)va žena: Monika Beluči

Ako ste ikada svom dečku nabacili osećaj da mora da bude srećan što ste sa njim i da mora da se trudi da biste ostali u vezi sa njim, onda ste na dobrom putu da postanete ultimativna bračna karika.

„Ja i samo ja“, pa kako da bi drugačije moglo u vašem slučaju? Ovakve žene pažljivo biraju supruga i sve pod parolom: „Zato što sam vredna“. Muškarac pored vas mora biti zadovoljan što će biti vaš muž, kome je jedini cilj da vam udovolji. Pitajte svakog muškarca šta bi učinio za jednu noć u postelji Monike Beluči?

Ona uvek pomisli: „Ako ti treba domaćica, unajmi je!“

Ona nikada ne kaže: „Ti si predivan muž!“

Birajte pametno, ovo su tipovi muškaraca za koje se vredi udati, više možete naći OVDE.

Žena domaćica: Džuls Oliver

Vaše glavno oružje je varjača, a deviza: „Ljubav na usta ulazi“. Pa čak i ako bi vaš suprug bio glavni u kuhinji, kao kod Džuls Oliver, supruge poznatog kuvara Džejmija Olivera. Život ovakve žene je podređen deci, a muškarac... Pa on neka se uklopi. Naravno, kuća će se uvek sijati od glancanja, ali će se seksualni žar najverovatnije vremenom ugasiti. I nećete moći da ga podgrejete na šporetu. Muškarac vas gotovo nikada neće ostaviti, ali je pitanje koliko će uspeti da bude veran.

Ona uvek pomisli: „Deca će spavati sa mnom. Moraćeš na kauč!“

Ona nikada ne kaže: „Tek je četiri ujutru, hajde da budemo nevaljali?“

Veza sa oženjenim muškarcem je tabu ili normalna stvar, više možete naći OVDE.

Žena imitacija: Kejti Holms

Ukoliko vam je najbitnije kako okolina posmatra vašu vezu, onda dobro pročitajte sledeće redove. Žena imitacija voli lepu glazuru, iako je svesna da iza kulisa nešto ne štima. Ukoliko neretko svesno žmurite na greške odabranika svog srca radi lažne predstave, onda je vreme da spustite zavesu kako se ne biste pretvorili u Kejti Holms. Godinama smo čitali kako je Tom Kruz besomučno vara, dok ona doterana dočekuje paparace, svesna da život o kakvoj mnoge sanjaju ima svoju cenu. Žena koja samo imitira nikada neće shvatiti gde je granica samopoštovanja.

Ona uvek pomisli: „A sada se ponašaj kao da je sve u redu!“

Ona nikada ne kaže: „Život bez tebe bi mi bio bolji!“

Kakve posledice razvod ostavlja možete da pročitate OVDE.

Žena vođa: Viktorija Bekam

Organizovani ste, disciplinovani i podjednako ambiciozni kao vaša „jača“ polovina? Imate tendenciju da bračno kormilo bude u vašim rukama! Brak će vam biti šarenolika hrpa parčića koju ćete slagati po azbučnom redu, boji i funkciji. Žene lideri nisu žrtve svojih hormona (šta je to PMS!) i njima nikada ne bi moglo da se desi da zaborave da plate račun ili da se nekoliko sati po ponoći „dave“ u ukusnoj krofni posle koje čašice više. One su verne, dive se svojim muževima, a za krizne situacije i razvod u agendi nemaju termine.

Ona uvek pomisli: „Ne paniči dušo, sve je pod kontrolom!“

Ona nikada ne kaže: „Pogledaj, mogu da držim tri olovke ispod grudi!“

Kakav vam je seks takav vam je brak, više možete da pročitate OVDE.

Žena za sve: Anđelina Džoli

Moderna vremena od žene zahtevaju da bude dobra ljubavnica, majka, domaćica i uspešna žena. Ako volite da organizujete život tako da ni ne znate šta je to slobodno vreme i bleja, onda biste i mogli da postanete žena za sve. Za ovakav tip supruge vreme ne poznaje granice, kao uostalom ni dosadni životni planovi. Njima su ruke pune pelena, prospekata za egzotično putovanje na kojima je obavezna vakcina protiv malarije, ali i projekata koji će kolege na sledećem seminaru ostaviti bez teksta. One zaista mogu sve i uživaju u tome. Jedino pitanje je kada zapravo spavaju?

Ona uvek pomisli: „Ne treba mi pomoć!“

Ona nikada ne kaže: „Ne mogu da zamislim život bez tebe!“

Žena najbolji prijatelj: Bijonse Nouls

Ako uživate u tome da subotom u podne u šljampavoj trenerci i beloj „apa-drapa“ majici na sebi provozate skejt sa svojim dragim, a volite da se zajedno sa njim okrećete za dobrim ženskim komadima, onda ste prava žena - drugarica. To i nije tako loše zato što analitičari tvrde da ljubavne odnose (osim bračnih dužnosti) najbolje održavaju prijateljske sprege! Ipak, ne treba preterivati. Postelja je svakako ta u kojoj ove žene moraju da stave do znanja da su - supruge.

Ona uvek pomisli: „Totalno sam za, ako si ti za!“

Ona nikada ne kaže: „Mužiću, videla sam predivnu dijamantsku ogrlicu!“

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs