Upozorenje

On je i dalje voli: 3 znaka da vaš dragi i dalje pati za bivšom!

Niste sigurni da je vaš dečko preboleo bivšu? Ovi znaci će vam otkriti na čemu ste...
Ljubav i zavođenje
08:54h Autor:
On je i dalje voli: 3 znaka da vaš dragi i dalje pati za bivšom!
Foto: Shutterstock

Ovo su 3 stvari na koje treba da obratite pažnju u odnosu sa partnerom. Posebno ako je vaš dragi nedavno izašao iz duge ili ozbiljne veze i sumjate da mu se bivša i dalje mota po glavi, piše sajt Cosmopolitan.

Da li vas nekad uporođuje sa bivšom?

Dečko koji nije skroz preboleo bivšu uvek nađe način da je ubaci u razgovore.

"Toliko si slađa od nje" ili "Ona me nikad nije razumela kao ti" možda zvuče pozitivno ali zapravo su alarm koji vrišti da mu je ona još uvek u mislima! Ukoliko primetite ne ustručavajte se da ga opomenete ili pitate zašto ima potrabu toliko često da je pominje.

Da li podsećate na nju?

Pre svega da se ogradimo da neki ljudi imaju određeni tip i da će partnere uvek tražiti u sličnom stilu. Međutim, niste mogli a da se ne zapitate da li u vama možda traži nju kada ste videli njene fotografije.

Okej, možda zaista ima određeni tip žene koji mu se sviđa, ali ukoliko je ona vaša dvojnica mislimo da je sve jasno. A to je naravno znak da još nije spreman za novu vezu.

Da li želi da vas pokaže celom svetu?

Vodi vas na mesta na kojima je velika šansa da bi mogli da sretnete njegovu bivšu, na primer, u kafić preko puta njene kuće ili u njen omiljeni restoran, svaki dan stavlja vaše zajedničke fotografije na društvene mreže...To možda zvuči slatko ali koje su mu zapravo namere i zašto ima potrebu da sve podeli sa svetom, a tek ste započeli vezu.

Možda samo pokušava učiniti ljubomornom. Razmislite o tome!

Sa sajta Cosmopolitan pročitajte:

Prepoznaj ih: 5 znakova da je njemu i te kako stalo do tebe!

5 znakova da njemu uopšte nije stalo do tebe

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs