SAZNAJTE

SANJALI STE MUŽA? Evo šta svaki takav san TAČNO znači!

Snovi o muževima mogu simbolizovati ljubav, naklonost, intimnost, zadovoljstvo i razne druge stvari povezane sa vašim brakom, ali ima i onih koji su problem i briga u najavi.

Zanimljivosti
Autor:
SANJALI STE MUŽA? Evo šta svaki takav san TAČNO znači!
Foto: Shutterstock

San o mužu bi mogao simbolizovati i neizvesnost i potencijalno razočaranje, posebno ako vas muž napusti ili prevari.

Ako u snu vidite kako se smejete i šalite sa svojim mužem, to predviđa svađu u vezi sa nasledstvom ili velikom količinom novca. Maženje sa mužem takođe je znak neprijatnih događaja.

Ako slobodna žena sanja da ima muža, to znači da je spremna za ovakvu vezu. Ako udata žena sanja svog muža, to bi moglo najaviti probleme u porodici.

Ako u snu zanemarujete svog muža, to znači da se stavljate na raspolaganje da pomognete ljudima u stvarnom životu.

Ako sanjate da vam muž odlazi na put, to je simbol zamršenih situacija u vašoj porodici. Ako vas muž vara u snu, to znači da imate neosnovan strah i sumnju.

Sanjati da je muž mrtav nije dobar znak, jer ukazuje na bol i patnju pred vama. Ako sanjate da vam je muž bolestan, to je znak lažnog stava vašeg muža i neizvesnosti koja vas čeka.

Ako u snu osećate strah od gubitka muža zbog druge žene, to je znak sličnih briga u stvarnom životu.

Videti svog muža srećnog u snu znači da će vaš odnos sa njim i drugim članovima porodice u stvarnom životu biti miran i siguran.

Ako je vaš muž zdrav u snu, to znači da ćete uživati u dobroj podršci svog supruga.

Sanjati da se razvodite od muža može biti znak da to zaista razmatrate u stvarnom životu ili da se plašite da takva mogućnost postoji. Ovo može biti znak nekih problema u ponašanju koje morate rešiti što je pre moguće, jer ovo ponašanje uznemirava vašeg muža.

Ako je u snu vaš muž izgledao star, to simboliše samopouzdanje i sreću.

Videti svog muža zgodnog simbolizuje zadovoljstvo i ispunjene nade. Ako vidite da vam je muž debeo, to simboliše obilje, ako je visok to simboliše ljubomoru.

Sanjati da varate muža

Ako u snu varate muža, ovaj san govori o vašim osećanjima, a ne o stvarnosti.

To je znak neosnovane krivice i nesreće, ali takođe može značiti promenu koju želite da se dogodi u vašem bračnom životu, ili uopšte u vašem životu.

Ako vas muž ostavi u snu, to znači da se plašite svoje veze ili situacije u vašem braku i možda ćete doživeti razočaranje.

Sanjati da vas muža vara

S druge strane, sanjati da vaš muž ima tajnu aferu simboliše vašu nesigurnost u vezi.

Ne dozvolite da vam unutrašnji strahovi pokvare odnos. To je takođe znak da vam možda nedostaje naklonost muževe strane i da vas njegov bezbrižan stav tiho ubija.

Sanjati strastven odnos sa mužem

San o strastvenom sek*u sa vašim mužem simboliše nedostatak intimnosti između vas dvoje. Nedostaje vam ta privlačnost i vaša potisnuta unutrašnja osećanja prikazuju se u vašim snovima.

Ideja o odlasku na odmor sa partnerom zasigurno će vam pomoći da se oboje ponovo zbližite. Naučite da se otvorite i pokušajte da razgovarate sa svojim partnerom o tome kako se osećate.

Sanjati da se ponovo udajete za svog muža

Ako ste sanjali da se ponovo udajete za svog muža, taj san simboliše da ćete imati normalan bračni život i predstavlja vašu nadu za svežim i uzbudljivim životom.

Sanjati da se razvedete od muža

Ovaj san znači da živite stresan život, da postoje neki sporovi koje je teško rešiti i da ste u napetim odnosima. Pokušajte da razumete vašeg muža i poboljšate međusobno razumevanje.

Sanjati o razvodu sa svojim mužem ukazuje na moguću razdvojenost sa partnerom. Neke žene sanjaju da napuste muževe. To znači da ste neverni prema svom mužu i da ga možete prevariti.

Sanjati da vas muž maltretira

Ako ste sanjali da vas muž maltretira, to može biti povezano sa karakterom vašeg muža. Ako već patite od nasilne prirode vašeg muža, onda vam unutrašnja duša ukazuje na to da podignete glas.

Sanjati da je muž umoran

Ako ste sanjali da vaš muž izgleda umorno, to znači da ćete se ozbiljno razboleti ili će neko od članova vaše porodice biti prikovan za krevet.

Sanjati da muž umre

Ako ste sanjali da vam je muž umro, taj san znači da vam je jako stalo do njega i nešto što se dogodilo tokom dana vodi do vašeg sna.

Takođe, to ukazuje da ćete biti okruženi tugom i da ste toliko umorni da vam je potreban odmor.

Sanjati o smrti vašeg bolesnog muža znači da će se uskoro oporaviti. Ako ste se posvađali sa svojim mužem i sanjali ste o njegovoj smrti, to znači da ćete se pomiriti.

Sanjati da muž postane zombi

Ako ste sanjali da vam je muž postao zombi, to znači da će se vaš odnos poboljšati i da će u vašem životu doći do iznenađenja.

Sanjati da vam ubiju muža

Ako ste sanjali da vam je muž ubijen, taj san je znak bogatstva i znači da ćete živeti srećan i bogat život.

Sanjati da vam je muž ubijen sa drugom ženom, simbolizuje neke loše tračeve i podseća vas da verujete sopstvenoj proceni, a ne da slepo verujete tračevima.

Sanjati da se slažete sa mužem

Ako ste sanjali da se dobro slažete sa svojim mužem, taj san sugeriše da je izvanredan i popularan među ženama, i trebalo bi da ga razumete i brinete o njemu kako biste ga više voleli.

Sanjati da muž spava u tuđem krevetu

Ako ste sanjali da muž spavao u tuđem krevetu, to ukazuje da je njegova ljubav prema vama premašila nivo vaše ljubavi prema njemu.

Ovaj san vas podseća da budete dobri prema njemu. Negujte osećanja koja su pred vama i pazite jedni na druge.

Sanjati da ste zaljubljeni u tuđeg muža

Ako ste sanjali da ste zaljubljeni u tuđeg muža, taj san znači da vaš brak nije srećan ili da vam je samački život veoma depresivan, jer je mogućnost da vam donese sreću prilično teška.

Sanjati da vam je muž zgodan

Ako ste sanjali da je vaš muž zgodan i srećan, taj san znači da je vaš porodični život ispunjen i da će vam budućnost biti sjajna.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs