Iz astro ugla

Koji ste znak: Horoskop otkriva da li ćete biti srećni u braku!

Elementi - zemlja, voda, vazduh i vatra mogu da vam daju uvid u trajnost braka
Zanimljivosti
15:30h
Koji ste znak: Horoskop otkriva da li ćete biti srećni u braku!
Foto: Shutterstock

Srećan, dugotrajan brak je retka radost - karmički gledano, barem. Dugoročno partnerstvo zahteva slične temeljne stavove i razmišljanja. U astrologiji, brak i druga važnija i veća partnerstva određuje sedma kuća (deo neba kojim se Sunce kreće svakodnevno od 4 sata do svog zalaska).

Definitivno nije Rak, a ni Škorpija: Koji je najzgodniji horoskopski znak?

Sedmom kućom vlada diplomatski, graciozni znak - Vaga. Vaga je kardinalni znak, koji se lako odvaži i odlikuje ga velika motivisanost. Ujedno, to je i vazdušni znak - intelektualan, spreman na razgovor, dobar slušalac kojem je posebno važno održavanje dobre i tečne komunikacije.

Elementi - zemlja, voda, vazduh i vatra mogu da vam daju uvid u trajnost braka.

Da li je vaš partner vatreni znak? Ovan, Lav i Stelac su strastveni znakovi. Čak i van spavaće sobe, vaš vatreni partner traži način da ispolji svoju strast. Vatrene znakove skoro je nemoguće obeshrabriti i često im nije potrebno ohrabrivanje da učine bilo šta.

Hranite njihovu strastvenost na pozitivan način i ne morate da se plašite da ćete se suočiti sa nekim većim problemom u vašem odnosu. Ovnovima su uvek potrebni pohvala i iskrenost. Lav voli da mu se divite, a Strelac će najbolje odgovoriti na entuzijazam.

Ovo su tri najveća baksuza u celom Zodijaku: Da li ste na spisku?

Zemljanim znakovima posebno je važna sigurnost. Bik, Devica i Jarac ceniće praktičnost, odgovornost i temeljnost. Niko nije savršen i zemljani znakovi to veoma dobro znaju, ali će ceniti ukoliko se trudite da to budete. Biku su važni udobnost i stil.

Ukoliko kupite nešto što sebi finansijski ne možete da priuštite, Bik će vas razumeti. Devici su važne sitnice kojima ćete joj pokazati da je voljena. Jarac mrzi rasipanje i ekstravaganciju, a divi se štedljivosti i upornosti.

OVDE saznajte kako treba da izgleda devojka po meri svakog muškarca!

Da li je vaš partner vazdušni znak? Komunikacija čini svakog Blizanca, Vagu ili Vodliju srećnom. Najgore što možete da uradite jeste da prestanete da govorite, stoga održavajte dijalog i slušajte kako biste uvek imali spreman odgovor. Blizanci mrze dosadu i žele da konstantno budu angažovani u sve što se dešava. Vaga želi mir i sklad za svakoga na svetu, a posebno za vas dvoje. Vodolija vam se može činiti distanciranom, ali ona želi dublje intelektualne rasprave u kojima će izraziti svoje stavove i mišljenja.

OVDE pročitajte šta otkriva horoskopski znak vaše svekrve.

Emociije i iskrenost

posebno su važni vodenim znakovima. Nikakva logika ili brige stvarnog sveta ne mogu da se takmiče sa važnošću odanosti i ljubavi. Rak posebno ceni porodičnu bliskost. Škorpija žudi za potpunom predanošću i posvećenošću. Ribe vam se s vremena na veme mogu činiti zahtevnim i nametljivim, ali sigurnost i vaša ljubav su sve što im je potrebno.

Iako vam horoskop može ponuditi neke zanimljive infomacije, vaša volja i lične odluke mnogo su važniji i moćniji od bilo kojeg horoskopa i grafikona kompatibilnosti.

Za sreću u braku muškarcipa je potrebno samo da je žena lepa. Više o tome pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

BrakHoroskop