NEVEROVATNA SUDBINA

TOG DANA NJEGOVOM SINU SE GUBI SVAKI TRAG: Pune 24 godine o njemu ništa nije znao, a onda je usledio neverovatan obrt!

Od njegove sudbine zalediće vam se krv u žilama

Zanimljivosti
Autor:
TOG DANA NJEGOVOM SINU SE GUBI SVAKI TRAG: Pune 24 godine o njemu ništa nije znao, a onda je usledio neverovatan obrt!
Foto: Printscreen Youtube / 青蜂侠

Gangtangov sin je otet pre 24 godine ispred porodične kuće u provinciji Šandong, a otelo ga je dvoje krijumčara ljudima. Kako prenosi BBC, on je prešao više od 500.000 kilometara na motociklu kako bi ga pronašao. Otmica njegovog sina poslužila je i kao motiv za film koji je snimljen 2015. godine.

Otmice dece su veliki problem u Kini, gde godišnje bude oteto nekoliko hiljada mališana.

Ministarstvo za javnu bezbednost saopštilo je da je policija oteto dete pronašla pomoću DNK analize. Dvoje osumnjičenih za otmicu su kasnije pronađeni i uhapšeni.

Žena, koja je sa osumnjičenim muškarcem u vreme otmice bila u vezi, videla je dečaka dok se sam igrao ispred porodične kuće i odvela ga na autobusku stanicu. Tu ju je čekao njen tadašnji partner.

Gangtangov sin je otet 1997. godine, a on ga je tražio vozeći motocikl u više od 20 provincija širom Kine. Lepio je plakate sa fotografijama svog sina i potrošio svu ušteđevinu. Spavao je ispod mostova i prosio kada je ostao bez novca.

Tražeći sina postao je istaknuti član kineske organizacije za traženje nestale dece i do sada je pomogao u rešavanju sedam slučajeva.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs