MISLE ISKLJUČIVO NA SEBE

MAJSTORI PREVARE I LAŽI: Ovi horoskopski znakovi će vas izdati kad to najmanje očekujete!

Oni jednostavno ne znaju šta znači vernost

Zanimljivosti
Autor:
MAJSTORI PREVARE I LAŽI: Ovi horoskopski znakovi će vas izdati kad to najmanje očekujete!
Foto: Shutterstock

Astrolozi kažu da sa osobama rođenim u ova 3 horoskopska znaka nikad ne znate na čemu ste. Oni su nepredvidivi i kad najmanje očekujete, okrenuće vam leđa. Bilo da se radi o prijateljskom ili ljubavnom odnosu, oni jednostavno ne znaju da budu odani i posvećeni.

Sve rade proračunato i kada im više ne trebate, bez problema će vam okrenuti leđa i otići.

BLIZANCI

Kao što supa nije baš previše ukusna bez soli, tako ni njima život nije zanimljiv bez avanture… Čak i onda kada se zaklinju u svog partnera ili prijatelja, velike su šanse da će u jednom ipak pokleknuti i izdati. Blizanci vole da su okruženi ljudima, ali ne znaju da zadrže iskrene prijatelje u svom okruženju. Oni će radije tokom života upoznavati nove ljude nego da godine provedu u istom okruženju.

STRELAC

Strelac voli da ima izbor od nekoliko ljudi koje može pozvati u svako doba. Sve rade smišljeno i ako shvati da od vas nema nikakvu korist, neće se previše zadržavati u vašoj blizini.

RIBE

Može vam se činiti da je sve u najboljem redu i da se savršeno slažete, a da osoba rođena u ovom zanku samo ode i to bez objašnjenja. Priroda Riba je takva. One misle samo na svoje potrebe i svoja osećanja. Neće osećati krivicu čak iako vas svesno povrede.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs