SAVETI ZLATA VREDNI

SVAKA ISTINSKI SREĆNA ŽENA VODI SE OVIM PRAVILIMA: Neprocenjivi saveti koje treba dobro upamtiti!

6 zapovesti srećnih žena

Zanimljivosti
Autor:
SVAKA ISTINSKI SREĆNA ŽENA VODI SE OVIM PRAVILIMA: Neprocenjivi saveti koje treba dobro upamtiti!
Foto: Shuterstock

Za sreću nam nje potrebno mnogo. Sreća je stvar odluke i zavisi od naših odluka, a svaka istinski srećna žena se vodi ovim pravilima.

1. Partner nije garancija sreće

Srećnoj ženi nije potreban partner da bi bila zadovoljna, ona nosi sreću iznutra, zadovoljna je sobom i voli sebe. Porazi i pogrešni izbori je ne sputavaju da nastavi dalje sa verom u ljubav.

2. Hrabro se suočava sa svim žitnim izazovima

Srećna žena može sama da se izbori sa svim nevoljama i nije joj potrebna ničija pomoć. Ona je sama kreator svoje sudbine i ne plaši se da pokaže svoju snagu.

3. Dobro se oseća u svojoj koži

Često smo skloni da prvo uvidimo mane, umesto lepote. Žalimo se na male grudi, višak kilograma, krive noge... Sledeći put kada stanete pred ogledalo obrartite pažnju samo na vrline - to sve srene žene rade. Volite svoje telo i ono će vam uzvratiti ljubav.

4. Oprašta

Srećna žena ne nosi na svojoj duši terete iz prošlosti, ona oprašta greške sebi i drugima.

VOLETI NEKOG DRUGOG VIŠE NEGO SEBE NIKAD VAM NEĆE DONETI SREĆU: 12 najboljih saveta koje ćete čuti kod psihoterapeuta!

Žena, žena se smeje, devojka se smeje, Crna Kosa, Sreća, Osmeh
foto: Shuterstock

5. Sve u životu je samo tvoj izbor

Ne brinite zbog stavri na koje e možete uticati, ali sve što je deo vašeg života, na to možete itekako da utičete. Sami birajte kako ćete živeti svoj život, ne obazirući se na očekivanja okruženja. Birajte da živite srećno.

6. Ne zapostavljam sebe i svoje potrebe

Divno je imati empatiju i ljubav prema drugima je jedna od najlepših stvari našeg života i duše, ali nemojte zaboraviti na sebe. Ponekad sebe razmazite, udovoljite sebi, imajte male rituale koji vas ispunjavaju i ine vas srećni. Negujte sebe i brinite o svom umu, dušu, telu... Ako nemate ljubavi prema svom biću, kako ćete imati prema drugima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs