Astro prognoza

DNEVNI HOROSKOP ZA 11. APRIL: Zdravlje je odlično, poradite na bračnim problemima!

Ovnovi se bore s ljubomorom partnera, Blizanci umorni, Devica ima puno posla, Ribe razmišljaju o braku

Zanimljivosti
10:23h Autor:
DNEVNI HOROSKOP ZA 11. APRIL: Zdravlje je odlično, poradite na bračnim problemima!
Foto: Adria Media TV

OVAN

Ukoliko se bavite privatnim biznisom očekuje vas kontakt sa medijima i izlazak u javnost. Ostavljate utisak sposobne i pouzdane osobe. Bračni partner je prilično ljubomoran i pravi nepotrebnu scenu. Zdravlje je stabilno.

BIK

Povoljan je dan za uručivanje otkaza i prihvatanje nove poslovne ponude. Ukoliko ste slobodni zainteresovani sta za osobu koja je ili daleko ili je zauzeta. Zdravstveni problemi su vezani za eleminatorni sistem.

BLIZANCI

Završavate ili poslovnu saradnju ili poslovni projekat i osećate se iscrpljeno. Zadovoljni ste kako se emotivna veza razvija. Partner ima puno razumevanja za vas. Prilično ste umorni i potreban vam je psihofizički odmor.

RAK

Poslovna situacija je stabilna. Imate jako puno obaveza, ali uživate u njihovoj realizaciji. Osećate se ostvareno u poslovnom smislu. Vezu prekidate bez ikakve šanse da je ikad obnovite. Zdravlje je odlično.

LAV

Očekuje vas razgovor sa nadređenom osobom. Ona je zadovoljna vašim rezultatima i ima na umu nove zadatke za vas. Ulazite u vezu i osećate se jako dobro. Imate utisak da veza ima ogroman potencijal. Osećate se dobro.

DEVICA

Ukoliko se bavite privatnim biznisom očekuje vas povećan obim posla. Prezadovoljni ste poslovnom ekspanzijom. Očekuje vas novo poznanstvo sa samouverenom i otvorenom osobom. Pritisak je nestabilan.

VAGA

Poslovno ste zaneseni. Maštate o nekom novom, kreativnom poslu, dok vas trenutni posao ne zanima. Ukoliko ste slobodni nema ni nagoveštaja ulaska u vezu zbog čega se loše osećate. Skloni ste infekcijama, kao i problemima sa bubrezima i glavom.

ŠKORPIJA

U slučaju da se bavite privatnim biznisom jako ste zabrinuti zbog zastoja u ovoj oblasti. Brak je u ozbiljnoj krizi. Sumnjate da vam bračni partner nije veran. Preko toga ne želite da pređete. Izbegavajte sredstva zavisnosti.

STRELAC

Vredni ste, samouvereni i optimistični. Posao se odvija mnogo bolje nego što ste očekivali. Uživate u radu i prezadovoljni ste uspehom. Emotivna partnerka je jako ljubomorna i sklona pravljenju scena. Genitalije su osetljive.

JARAC

Očekuje vas nova poslovna ponuda koja vam deluje prilično obećavajuće. Kada je analizirate shvatate da ne treba da je odbijete. Očekuju vas ozbiljni problemi sa emotivnim partnerom. Njegovo poverenje je poljuljano. Zdravlje je stabilno.

VODOLIJA

Očekuje vas kraći poslovni put. Odlazite maksimalno pripremljeni i postižete sporazum o zajedničkoj saradnji. Uprkos bogatom društvnenom životu ne uspevate da upoznate osobu koja bi vas emotivno pokrenula. Zdravlje je solidno.

RIBE

Očekuje vas kraći poslovni put na kome briljirate zbog čega se osećate svemoćno. Ukoliko ste u vezi razmišljate na temu braka. Želite da partner pokrene to pitanje, ali on to ne radi pa vi spominjete brak. Skloni ste infekcijama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs