da li se pronalazite?

10 STVARI KOJE ZNATE SAMO UKOLIKO STE OVAN U HOROSKOPU: Vi ste lider i u krvi vam je da dominirate!

Pre nekoliko dana, tačnije 21. marta, počela je vladavina ovnova, koja traje do 19. aprila. Ukoliko ste pripadnik ovog znaka, ili imate blisku osobu koja slavi rođendan ovih dana, u redovima koji slede očekujte malo zabave i preispitivanja.

Zanimljivosti
Autor:
10 STVARI KOJE ZNATE SAMO UKOLIKO STE OVAN U HOROSKOPU: Vi ste lider i u krvi vam je da dominirate!
Lejdi Gaga, Foto: Profimedia

Mars utiče povoljno na vas, pa vam je u prirodi da krećete u akciju i borite se za svoje ciljeve. Pozitivni ste, a mladalački elan kojim zračite prija ljudima u vašem okruženju. U uvodnom delu dodajemo i to da je lepo kada delite život sa voljenima, koji vam pomažu da uspostavite balans onda kada se vatra u vama otrgne kontroli. U nastavku saznajte više zanimljivih detalja…

1. Umete da budete nestrpljivi

Kada dobijete ideju da, na primer, pokrenete neki posao ili otputujete, očekujete da se to odmah realizuje. Ponekad vam je teško da razumete zašto drugi nisu kao vi po tom pitanju, što može dovesti do nezadovoljstva. Malo vežbe strpljenja nije naodmet, jer je ponekad ipak potrebno vremena za neke stvari.

2. Rođeni ste lider

Kao što smo već naveli, nije vam strano da se upustite u nove avanture, pa se često nametnete kao predvodnik u društvu ili na poslu. Čak i kada niste sigurni šta treba preduzeti, ne dozvoljavate da se to oseti. Drugi vas poštuju zbog samopouzdanja i liderskih veština.

3. Uvek ste u pokretu

Osećate višak energije, a neretko ne možete da se opustite nakon napornog dana. Redovan trening ili hobi u koji biste uložili dodatnu posvećenost, odlični su predlozi za vas.

4. Ponekad ne završite započeto

Kako vam nova interesovanja nisu strana, dešava se da ne istrajete u prvobitnoj ideji, već imate želju da se oprobate u nečem drugom. Verovatno je posredi gubitak početnog uzbuđenja, pa razmislite kako možete da prevaziđete odustajanje.

5. Direktni ste

Ukoliko vam nešto smeta u vezi sa nekom situacijom ili odnosom, ne okolišate, već otvoreno kažete šta mislite. Ne čekate da se slegnu strasti, već iskreno razgovarate, ne prikrivajući svoja osećanja.

6. Ne ustručavate se izazova

Ne pihvatate ne kao odgovor, te vas potencijalno odbijanje ne sprečava da krenete napred. Kada neko pokuša da vas razuveri da nešto možete da ostvarite, samo dobijete motiv više da idete do kraja.

7. Brzo započinjete veze

Kada vam se neko dopadne, ne gubite vreme, već to jasno stavite do znanja. Nemate običaj da osobu upoznajete korak po korak, međutim, previše zajedničkih trenutaka u početku ponekad dovede do brzog hlađenja.

8. Takmičarski ste nastrojeni

Bilo da je reč o poslu ili takmičenju sa prijateljima, volite da budete prvi. O porazu ni ne razmišljate, svemu pristupate kao izazovu i ne dopuštate da vas drugi dožive kao slabašnog ili nedovoljno dobrog.

9. Prvo delate, pa onda razmišljate

O ovome je već bilo reči, kada smo govorili o vezama, a slično je i sa poslom i hobijima. Niste baš uvek sigurni da li će vam sve poći od ruke, ali ne marite puno. Niste osoba koja pravi čuvene to-do liste, već izazove rešavate u hodu.

10. Poprilično ste nezavisni

Ne pokazujete potrebu za vođstvom i sigurni ste u odluku koju doneste. Međutim, teško vam je da napravite kompromis ili sagledate situaciju iz tuđe perspektive. Naš savet je da, ukoliko se prepoznajete u ovom opisu, poradite na timskim veštinama.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs