astro prognoze

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. MART: Očekuju vas problemi sa dokumentacijom!

Bikovima je stabilna poslovna istuacija, Blizanci imaju previše obaveza, Rakovi su napeti

Zanimljivosti
10:39h Autor:

OVAN

Očekuju vas problemi sa dokumentacijom. Neke papire nećete moći da nađete kada vam budu bili hitno potrebni. Veza je stabilna i vi uživate u društvu partnerke. Budite pažljivi u saobraćaju ili na treningu jer su moguće povrede.

BIK

Poslovna situacija stabilna. Vi ste jako odgovorni i obaveze odrađujete na vreme. Odnos sa partnerom nije najbolji: ne samo da ste skloni svađama nego niste iskreni jedno prema drugom. Zdravlje je solidno.

BLIZANCI

Imate previše obaveza koje pokušavate da odradite što pre. To vam ne ide baš najbolje i izaziva napetost. Što se tiče bračnog partnera na korak ste od svađe. Da bi je izbegli svesno ga lažete. Jako ste nervozni i napeti.

RAK

U slučaju da ste privatnik očekuje vas uspešna komunikacija sa predstavnicima medija. Poveravate bračnom partneru svoje brige. On vas teši i smatra da ste preuveličali probleme. Napeti ste i potrebno vam je opuštanje.

LAV

Prezadovoljni ste saradnjom sa inostranim saradnicima. Oni su takođe zadovoljni pa vam nude proširenje saradnje. U slučaju da ste u vezi privlači vas ideja o zajedničkom životu sa partnerkom. Moguć je bol u kolenima.

DNEVNI HOROSKOP ZA 27. MART: 2021
DNEVNI HOROSKOP ZA 27. MART: 2021foto: Shutterstock

DEVICA

Iznenađeni ste i prilično zadovoljni uspešnim poslovnom rezultatima jer ih niste očekivali. Očekuju vas nesuglasice sa partnerom tokom kojih nijedno od vas dvoje ne želi da popusti. Pritisak je nestabilan. Neka vam terapija bude pri ruci.

VAGA

Niste preterano fokusirani na poslovne obaveze i pravite slučajne greške koje ni ne primećujete. Kolege vas upozoravaju da obratite pažnju. Preispitujete se da li je osoba sa kojom ste u vezi odgovarajuća. Moguća je infekcija.

ŠKORPIJA

Naoružajte se strpljenjem. Danas vas čeka haos u smislu puno obaveza, loše organizacije i komunikacije sa kolegama. Slična situacija je u vezi. Jako su slabe šanse da izbegnete svađu sa partnerom. Ojačajte imunitet pod hitno.

STRELAC

U slučaju da ste privatnik budite na oprezu naročito ukoliko je potrebno da neki dokument zvanično potpišete. Veza je u krizi. Očekuje vas veća svađa tokom koje ćete jedno drugo optuživati za mnoge stvari. Zdravlje je stabilno.

JARAC

Očekuju vas problemi na poslu vezani za dokumentaciju, komunikaciju i saobraćaj. Jako vam smeta ponašanje bračne partnerke jer ne prestaje sa kritikom i žalbama. Smeta vam količina negativnosti koju izbacuje iz sebe. Ojačajte imunitet.

VODOLIJA

Poslovna komunikacija i dokumentacija su pred kolapsom. Ne uspevate da nađete dokumenta koja su vam potrebna za sastanak. Svađalački ste nastrojeni i kritikujete partnera, ali on ne reaguje. Neophodno je da se opustite i odmorite.

RIBE

U slučaju da ste privatnik suočavate se sa većim problemima finansijske prirode. Niste zadovoljni saradnjom sa kolegama. Lošu komunikaciju imate i sa bračnim partnerom gde dolazi do laži i teranja inata. Čuvajte se infekcija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs