Astrologija

ŠTA NAM DONOSI APRIL 2021. GODINE: I zašto kažu da je ovo mesec sreće za sve horoskopske znake?!

Kažu da će nam april 2021. godine biti izuzetno povoljan, sa astrološke tačke gledišta

Lifestyle
13:33h Autor:
ŠTA NAM DONOSI APRIL 2021. GODINE: I zašto kažu da je ovo mesec sreće za sve horoskopske znake?!
Foto: Shutterstock

9. april 2021. godine - događaju se neobične stvari, osećaćete samo radost i sreću.

14. april 2021. godine - Venera ulazi u Bik, što znači da će se isprepletati ljubav i ljubomora. Imaćete potrebu da dokazujete svoju ljubav, ali ida se osećate voljenom.

22/23. april 2021. godine Zemlja prolazi kroz rep komete, pa ćemo videti kišu meteora.

27. april 2021. godine javlja se Super Mesec ili Ružičasti Mesec koji nas podseća da se za uspeh moramo pomučiti.

OVAN

Osećaj blagostanja doći će u aprilu. Optimizam povezan sa promenama javlja se početkom meseca. Čini se da vaša osećanja lične odgovornosti nisu definisana pa ne možete da shvatili šta drugi ljudi očekuju od vas. Želja da se impulsno nabavi luksuzni predmet u zabavne svrhe mogao bi vas ozbiljno finansijski koštati.

BIK

Izgleda da vam je privatnost ovog meseca veoma važna, ali takođe želite da date sve od sebe. Iznenadne promene na poslu, neće vas mnogo obradovati. Prilagođavanje bi trebalo da bude ključ u ovoj situaciji jer vam je vrlo teško da podnesete promene. Trebali biste biti psihički spremni da će vas ovaj mesec naučiti nečemu. Brige u vezi sa vašim brakom i vezom, ozbiljno će vas opteretiti.

BLIZANCI

Bavićete se prijateljima i humanitarnim aktivnostima. Do vas dolaze veoma korisne informacije, koje će vam značiti u poslovnom svetu. Impulsivna akcija traženja užitka na putovanju mogla bi biti uzrok neslaganja u braku. Možda gajite neku iluziju da plivate u novčanom blagostanju, ali morate hitno da prestanete sa tim.

RAK

Izgleda da su vam ovog meseca socijalni status i zajednica u prvom planu. Obilje su i zabavne i društvene aktivnosti. Neki od vas mogu promeniti prebivalište, ali to vam može prouzrokovati mnogo neočekivanih troškova. Bilo bi preporučljivo da se informišete pre nego što se odlučite ili potpišete bilo šta. Dobronameran prijatelj može biti pogrešno obavešten, pa pazite koga slušate.

LAV

Ovog meseca će neki od Lavova dobiti filozofskiji pogled na život. Kako mesec bude odmicao, vi ćete sve više razmišljati gde ste i na čemu ste. Neslaganje sa partnerom moglo bi da vas ozbiljno poljulja. Kada je posao u pitanju, imajte u vidu da sve što sija nije zlato. Neće vam biti dostavljene potpune informacije i detalji koji bi mogli biti veoma važni.

DEVICA

Osim što ćete brinuti o finansijama, ovaj mesec ćete muku mučiti i sa privatnim pitanjima. Sumnjate na supružnika, sumnjate na uspeh u poslu... Osećate veliku odgovornost i svi problemi će se rešiti kad poslušate svoju intuiciju. Prestanite da prenagljujete u odlukama i okrenite se razboritosti.

VAGA

Za neke Vage ovog meseca, zazvoniće svadbena zvona. Dok druge vage mogu sklopiti ozbiljan poslovni ugovor. Međutim, pre nego što potpišete ili jedno ili drugo, prvo dobro isterajte na čistac sve probleme. Vage će imati nove mogućnosti za unapređenje karijere, a sa unapređenjem stiže i novac.

Opustite se i realno pogledajte oko sebe.

ŠKORPIJA

U centru pažnje ovog meseca je vaše područje rada. Razjasnite sve nedoumice jer nedostatak komunikacije ometa vaš posao. Suočite se s problemima. U porodici se događaju neočekivane stvari, što vam daje osećaj da ste nemoćni. Napetost i frustracija mogu nestati samo kada vam partner pokaže ljubav.

STRELAC

Nepromišljena zabava može vas skupo koštati. Prijatelj će vam ispričati neke stvari koje će vas iznenaditi. Napokon ćete zaraditi novac, ali imajte na umu da svoj deo obećanja morate da ispunite. Mnogi Strelčevi treba da razmišljaju o promeni prebivališta, jer se osećate nemirno u trenutnom stanu.

JARAC

U centru dešavanja ovaj mesec za vas je kuća i dešavanja u njoj. Možda treba da preuzmete na sebe brigu o porodici, ali osećate se nesigurno. Brat ili sestra mogu vam pomoći oko finansija, ali vodite računa da emocije čuvate po strani.

Budite iskreni prema partneru i svi problemi će se rešiti.

VODOLIJA

Porodične svađe doneće očajanje, ali i drugačiji pogled na život. Ako ste u mogućnosti, izbegavajte svađe. Na poslu ne glumite, pristupite realno i otvoreno- iskrenost je na ceni. Ne razmišljajte mnogo da li ste u pravu ili niste, jednostavno samo radite onako kako vam srce kaže.

RIBE

Preokupacija u aprilu biće vam novac. Stalno ćete kalkulisati, ali srce će tražiti putovanje i trošak. Posavetujte se sa partnerom pa odlučite kuda ćete dalje. April će vam doneti neke nove vibracije, prijateljsku atmosferu.

Gde god da išli, vodite sa sobom partnera - samo tako ćete ove dane iskoristiti najbolje moguće.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs