snima se film o čuvenoj udovici

PRE ĆU PLAKATI U ROLS-ROJSU, NEGO SE SMEJATI NA BICIKLU: 5 neverovatnih priča o Gučijevoj udovici - Patriciji Ređani!

Kao što vam je poznato, u toku je snimanje filma reditelja Ridlija Skota pod nazivom House of Gucci. Radnja se odvija u Italiji, a glavne uloge pripale su Lejdi Gagi i Adamu Drajveru.

Zanimljivosti
Autor:
PRE ĆU PLAKATI U ROLS-ROJSU, NEGO SE SMEJATI NA BICIKLU: 5 neverovatnih priča o Gučijevoj udovici - Patriciji Ređani!
Patricija Ređani, Foto: Profimedia

Nakon prve fotografije ovog glumačkog para, usledile su i nove, na radost svih budućih gledalaca. Čini se da je između njih dvoje proradila dobra hemija, i za sada deluju kao savršen odabir. Podsećanja radi, Gaga tumači lik Patricije Ređani, koja je navodno unajmila plaćenog ubicu da ubije njenog bivšeg muža Mauricija Gučija koji ju je ostavio zbog znatno mlađe ljubavnice. Kako je ova tema trenutno i više nego interesantna i ponovo aktuelna, u nastavku pročitajte priče o Patriciji Ređani nad kojima ćete se zamisliti.

1. Iako su ʽ70-e važile za ekstravagantne, bračni partneri Guči iznova su uspevali da iznenade javnost i ispune novinske članke. Nakon venčanja, par bi se bez javljanja zaputio u brvnaru u Sent Moricu, penthaus od 836 metara kvadratnih na Petoj aveniji, tačnije u Olimpijskom tornju na Menhetnu, ili na drvenu jahtu dužine 64 metra. Pored ovih nekretnina, par je posedovao i vilu u Akapulku, zatim farmu u Konetikatu, te privatna ostrva na raznim lokacijama. Na registarskim tablicama automobila stajalo je Mauizia, kako je glasilo njihovo zajedničko ime. Ukoliko ste pomislili da nema kraja, varate se…

Lejdi Gaga, Adam Drajver
foto: Profimedia

Patricija je samo na orhideje trošila 8.000 funti mesečno, a često je priređivala tematske večeri na kojima su gosti, između ostalih, bili i Kenedijevi. Tada bi se salon pretvorio u narandžasto carstvo, jer je domaćici to bila omiljena boja.

2. Nakon nemilih događaja i istrage koja je usledila, Patricija je osuđena na kaznu od 29 godina zatvora. Nakon privođenja, jednom prilikom je za magazin The Guardian izjavila da je puno spavala, brinula se o biljkama i o Bambiju, odnosno afričkom tvoru. Patricija je preko advokata zatražila od odbrane da joj dozvoli da ljubimac bude sa njom, što se nedugo zatim pokazalo kao pogrešan potez, jer je Bambi igrom slučaja uginuo. Međutim, kada je izašla iz zatvora, pre odsluženja kazne, otišla je u čuvenu ulicu u Milanu Monte Napoleone, što ne bi bilo neobično da na glavi nije imala naočare sa zatamnjenim staklima, zlatni nakit i papagaja aru na ramenu. Ovo nije bila jedina glamurozna epizoda dotične nakon izlaska iz zatvora, budući da se i danas često može videti na otmenim mestima, naravno sa svojim papagajem!

3. Po izlasku iz zatvora, Patricija Ređani ponovo je postala meta tabloida. Jednom prilikom, TV ekipa ju je presrela ispred luksuzne juvelirnice gde je počela da radi. Jedan od reportera upitao ju je zašto je unajmila plaćenog ubicu umesto da sama ubije supruga, na šta je ona dala interesantan odgovor. Naime, razlog je bio narušen vid, a nije želela da promaši, što je možda i istina, s obzirom na to da joj je pošlo za rukom da izbriše kompletnu digitalnu arhivu pomenute radnje. Ali vratimo se činu ubistva, za koje se odlučila zbog naleta besa, pa je bila spremna da unajmi bilo koga da to uradi umesto nje. Tako ju je proročica navela da angažuje vlasnika jedne picerije, koji se nalazio u dugovima do guše, koji je pristao da to učini za iznos od 250.000 funti.

ZAVIRITE U BAKINGEMSKU PALATU: Tajne odaje engleske kraljice-od bioskopa i bazena do bankomata, sve puca od LUKSUZA!FOTO

Patricia Ređiani
foto: Profimedia

4. Kada je reč o njenom iskustvu u zatvoru, Patricija je bila promenljivog raspoloženja, ali je uvek vešto izbegavala da upotrebi reč zatvorenica, već stanovnik rezidencije Vittore. Zanimljivo je da je odbila uslovni otpust, jer bi to zahtevalo da se zaposli. Kao obrazloženje sudu navela je to da nikada nije radila, te da neće da počne ni u tom trenutku. No, to nije prvi put da je izgovorila nešto slično, budući da je još dok je bila u ljubavi sa Mauricijom, jednom prilikom poručila sledeće: „Pre ću plakati u Rols-Rojsu, nego se smejati na biciklu”.

5. I nakon svega što ste pročitali, ova dama smatra da je ona jedina prava osoba za mesto kreativne direktorke modne kuće Guči. Oni koji je dobro poznaju smatraju da mediji nisu bili na dobrom tragu, te da pravi motiv za ovaj zločin nije bila ljubomora, već želja Mauricija da je izopšti iz brenda Guči. Sama Patricja je za novine La Repubblica izjavila da i dalje oseća pripadnost ovoj modnoj kući, i da joj je tu mesto više nego bilo kome drugom. Iz tog razloga je i tokom tokom celog suđenja nosila isključivo odeću ovog brenda – od glave do pete!

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs