počela njihova vladavina

KARAKTERNE CRTE zajedničke svim RIBAMA: Imaju SRCE VELIKO kao svemir, INTUICIJA ih nikad ne vara!


Pripadnici ovog znaka spadaju među najzanimljiviji, ali i često neshvaćeni znak. S obzirom na to da je reč o poslednjem od 12 astroloških znakova, može se reći da su baš oni baš poput deteta

Zanimljivosti
Autor:
KARAKTERNE CRTE zajedničke svim RIBAMA: Imaju SRCE VELIKO kao svemir, INTUICIJA ih nikad ne vara!
Foto: Shutterstock

Vladavina poslednjeg znaka zodijaka- Riba stupila je na scenu 19. februara i trajaće sve do 21. marta.

Ribe su vodeni znak, pa se izdvajaju po empatiji i izraženim emocionalnim kapacitetima.

Grade svoj karakter u skladu sa svojim idealima. Lojalne su, istrajne i inteligentne osobe. Ovaj horoskopski znak ima najčistije srce. Sklone su analiziraju svake situacije, mnogo više nego što bi trebalo.

Vladajuća planeta riba je Neptun koji upravlja snovima, psihom, metafizikom i kreativnošću. Zato imaju najizraženiju intuiciju i talentovani su za umetnost.

Njihov karakter je spoj osobina svih jedanaest znakova. To znači da su Ribe u neprestanoj “borbi” sa svojim osećanjima, a tu borbu ostali horoskopski znaci teško mogu razumeti i “uhvatiti”. Mozak i srce su im često u sukobu.

Vrlo im je teško da donose odluke jer previše razmišljaju o stvarima i plaše se da mogu pogrešiti.

Uvek su tu za svoje prijatelje

Zbog svoje sklonosti da tuđa osećanja stave ispred svojih, važe za divne prijatelje. Zato možete biti sigurni da će uvek biti tu kako u dobru tako i u zlu za vas i kada vam zatreba rame za plakanje.

prijateljice
foto: Shutterstock

Brzo opraštaju

Njihovo srce je veliko i otvoreno, ali nemojte ih uzimati milo za drago.

Neće dva puta razmišljati o tome da prekinu komunikaciju s vama ako prema njima postupite loše. Ali, brzo opraštaju i to je njihova veličina.

Darežljivi su

Ribe krasi neograničena velikodušnost, nemaju ni trunku sebičnosti u sebi i sve će da učine za svoje prijatelje. Uživaju da obraduju svoje prijatelje poklonima koje su posebno izabrali za njih.

Inspirativni

Veoma su kreativni i maštoviti. Uz toliko kreativne energije, razgovor s Ribama otvoriće vrata vašoj percepciji kao nikad do sad.

Pravi su sanjari, pa se često čini kao da su zarobljene između stvarnosti i fantazije.

žena, devojka
foto: Shutterstock

Nemaju predrasude

Ribe su sposobne da vide vas kakvi zaista jeste, te će vaše prijateljstvo biti prepuno saosećanja. Nisu sklone predrasudama već svoje bližnje puštaju da zasjaju u najboljem svetlu.

Nepopravljive romantične duše

Romantični su iako nisu uvek skloni da to priznaju. Ne morate biti u vezi s Ribama kako biste iskoristili blagodeti njihovog romantičnog duha jer ga oni rado dele sa svim svojim bližnjima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs