GODINA PROMENA

Godina koja menja sve: Život će se u 2021. promeniti iz korena za ova četiri znaka!

Prošla godina većini nas je bila za zaborav i svi smo sa velikim optimizmom ušli u 2021. Ipak, četiri znaka Zodijaka posebno će zapamtiti tekuću 2021.

Zanimljivosti 24.01.2021. - 17:57h Autor: stil/luftika
Foto: Shutterstock

Ovan

 

Najveće promene Ovnovima će se dogoditi na društvenom polju: upoznaće nove ljude koji će im promeniti život nabolje. S druge strane, neke ljude će najzad "pročitati" i udaljiće ih iz svojih života. Finansije će se najzad ustaliti, a postoji mogućnost promene mesta boravka ili prodaje nekretnine.

 

Bik

 

Dosta značajnih stvari se Bikovima već desilo u prošloj godini što je bio samo uvod u ovu 2021.godinu. Sada će imati još više posla zbog čega će biti nervozni i razdražljivi. Želeće da dobiju malo slobodnog vremena gde će moći da sede na plaži i zure u more i ne razmišljaju ni o čemu. Ali možda im baš obaveze to neće dozvoliti a oni će početi da gube živce.

Lav

 

Kod Lavova se sve menja i počinje nova faza. Promeniće posao, partnera, banku, stan…sve. Neki će čak odbaciti sav svoj prethodni život i krenuće iz početka.

 

Vodolija

 

Najveći napredak na ličnom planu će doživeti Vodolije. On će biti društveniji, pucaće od energije i potencijalno dobrih ideja. Ali sve neće biti lako, biće prepreka koje moraju sa staloženošću i mudrošću da prevaziđu.

(Stil.kurir.rs/Luftika)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...