saznajte više

10 karakteristika Vodolija koje možda niste znali: Najviše vrednuju nezavisnost i slobodu!

Otpočela je vladavina horoskopskog znaka vodolije, koja traje od 20. januara do 18. februara.

Zanimljivosti
Autor:
10 karakteristika Vodolija koje možda niste znali: Najviše vrednuju nezavisnost i slobodu!
Foto: Shutterstock

Zbog položaja planeta, osobe rođene u ovom periodu sa lakoćom uspevaju da ispolje svoju kreativnu stranu. Pored toga, visoko vrednuju nezavisnost i slobodu, koja im je preko potrebna da bi ostvarile svoje zamisli. Podjednako se snalaze u društvu, gde se katkad nametnu kao lideri, ali i kada prigrle samoću. Nadamo se da ste raspoloženi za malo razonode i proveru svojih. ili karakteristika sebi drage vodolije. Krećemo…

1. Ne vezujete se za grupu

Društveni ste i prija vam okruženje ljudi različitih interesovanja i poziva. Ipak, svoju istinsku prirodu otkrivate samo najužem krugu prijatelja, i ponekad vam je potreban otklon od svega. Takođe, ne dozvoljavate da se utopite u masu, već vam je važno da ostanete jedinstveni i svoji.

2. Ne pratite trendove

Niste pristalica trendova i dešava se da radite čak i suprotno kako biste se istakli. Negujete stil oblačenja koji prati vašu ličnost, a dovoljno je reći da je pevač H

ari Stajls upravo vodolija.

3. Radite na sebi

Iz dana u dan se trudite da postanete bolja verzija sebe, i puno ulažete u to. Gledate napred, i pravite planove za budućnost, međutim dešava se da u tome preterate ili da prekoravate sebe kada nešto ne uradite savršeno.

4. Otvoreni ste

Vi ste oni koji će reći nešto što drugi ne smeju, jer se ne plašite reakcije. Naprotiv, volite da čujete komentar druge strane, a umete i da pokažete svoju tvrdoglavu stranu. U tim situacijama, drugima ne polazi za rukom da vas ubede u suprotno.

5. Volite dinamiku

Umete da prepoznate kada zapadnete u rutinu, i odmah ste spremni da nešto preuzmete po tom pitanju. Niste tip osobe koja će živeti u istom stanu ili raditi isti posao ceo život. Zbog toga vam prija da se s vremena na vreme izmestite, ili oprobate u novoj sredini ili hobiju.

6. Znate da budete sami

Cenite svoj mir, te vam ne prija prevelika bliskost sa prijateljima. Iako delujete ekstrovertno i društveno, nekad vam prija samoća. Volite okupljanja, ali za nijansu više, održavanje kontakta putem društvenih mreža.

7. Ne volite nadređene

Ne postoji ništa što vas više nervira od toga da vam neko govori kako da se ponašate i šta da radite. Kada vam se učini da ono što vam druga osoba predlaže nema baš puno smisla, nećete ni da se povinujete. Najbolja opcija za vas je posao u kome ste sami svoj gazda, jer tako najbolje funkcionišete.

8. Preuzimate rizik

Nijedan cilj koji pred sebe postavite ne deluje nedostižno. Ne zazirete od nepoznatog, već suprotno – idete mu u susret. Kako često razmišljate o narednim koracima, prija vam uloga inovatora, i osećaj da ste prvi u nečemu.

9. Uzdržani ste prema partneru

Iako vam ponekad zameraju da niste dovoljno otvoreni, to ne znači da niste emotivni, već samo niste vešti sa rečima. Za to vreme, u glavi vam se odvija dijalog, i pitate se šta partner u tom trenutku misli. Pokušajte da olakšate sebi život i priznate kako se osećate, jer druga strana ne ume da čita misli.

10. Zauzimate se za sebe i druge

Slikoviti ste i znate šta želite, pa vam nije teško da se za to i zauzmete. Volite da ujedinjujete ljude oko zajedničkog cilja, i podržite ih u njihovim poduhvatima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs