TEST

Precizan test ličnosti: Ono što prvo vidite na fotografiji otkriva skrivene strane vaše ličnosti!

Šta vam je prvo privuklo pažnju?

 

 

Zanimljivosti 02.02.2021. - 13:30h Autor: Stil.kurir.rs
Foto: Shuterstock

Inteligencija se ne odnosi samo na domišljatost i sposobnost brzog rešavanja matematičkih zadataka. Postoje različite vrste inteligencije, a o emocionalnoj inteligenciji se u poslednje vreme posvećuje sve više pažnje.

 

To je zapravo sposobnost razumevanja svojih osećanja i osećanja drugih ljudi. Emocije u velikoj meri određuju našu ličnost.

 

Ovaj mali test će vam puno reći o nivou na kojem se vaša emocionalna inteligencija nalazi. Pravila su jednostavna - pogledajte sliku i recite nam šta vam je prvo privuklo pažnju.

 

1. Trava


Ako vam je pažnju prvo privukla trava, vi ste osoba koja brine o ljudima iz svog okruženja. Ne očekujete ništa zauzvrat, već sve radite iz srca. Ali tu postoji i jedan problem. Predugo gledate travu i ne primećujete da je u daljini šuma. Tako je i u životu, vama nedostaje objektivnost.

 

Za razliku od mnogih ljudi, ne bojite se da tražite pomoć kada vam zatreba i bez problema pokazujete i svoju ranjivu stranu.

2. Devojka


Ako ste prvo videli devojku na slici, onda ste tip osobe koja misli i osećanja drugih ljudi stavlja iznad svojih.

 

Vaša emocionalna inteligencija je prilično dobro razvijena, kao i sposobnost saosećanja sa drugima. Međutim, to vas može koštati u životu. Ukoliko ne prestanete da prvo mislite na druge, a onda na sebe, to će se loše odraziti na sve aspekte vašeg života. 

 

3. Ogledalo

 

Ako ste prvo primetili ogledalo, vi ste osoba koja dobro vlada sopstvenim emocijama i zna da sagleda objektivno situaciju u kojoj se nalazi. Međutim, ponekad ste previše empatični i neke stavri, koje ne biste trebali, doživljavate lično.

 

Ako je osoba iz okruženja tužna, vi ćete verovatno pokušati da pronađete šta je to muči i probati da je izvučete iz problema. 

 

(Stil.kurir.rs)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...