Verujte sebi

Evo kako da zamislite želju da bi se ona ispunila: Ovako funkcioniše Zakon ostvarenja želja!

Veoma je jednostavno! Oni koji želje zamišljaju na ovaj način, znaju o čemu pričamo

Zanimljivosti 01.02.2021. - 11:40h Autor: Stil.kurir.rs
Foto: Shutterstock

Otkrićemo vam tajnu kako funkcioniše Zakon ostvarenja želja: sve što je čovek dobio u životu, prvo je to zamislio u svom mozgu!

 

Sve slike o kojima razmišljamo materijalizuju se u našim životima zahvaljujući Zakonu ostavrenja želja.

 

Sećate se one poznate izreke: "Kakve su ti misli, takav ti je život!" E, upravo vam o tome govorimo!

 

Kako pravilno zamisliti želju da bi se ostvarila?

 

Ispunjenje želje se zasniva na veri. Ako verujete da će vam se želje ispuniti, one će se stvarno i ispuniti! Ako postoji vera, tada se pojavljuje energija koja transformiše misli u stvarnost, mada ne odmah, ali vremenom. Sve dođe na svoje u tvoje vreme. Ne u svoje, već u tvoje!

 

Što je želja složenija, to je više vremena potrebno da se želja ostvari. Svemiru je uvek potrebno vreme. Zamislite šta bi se dogodilo kad bi se svaka naša misao momentalno ostvarila...

 

Često se dogodi da želimo jedno, ali sa užasom zamišljamo šta će se dogoditi ako se dogodi suprotno. Tako "dajemo snagu" ovom svom strahu da se ostvari, pa se onda pitamo zašto su stvari krenule po zlu. Strahovi i sumnje nas zbunjuju i njih moramo da se rešimo!

 

Vi stvarate svoju sudbinu!

 

Slobodno proverite da li ovaj Zakon ostvarenja želja funkcioniše. Jako zaželite nešto trivijalno, neku sitnicu i čekajte... Dajte Univerzumu šansu. Opišite sve detaljno, osetite svoje emocije i iznenadićete se sigurno kada se ovo što ste poželeli i ostvari. A potom - samo je nebo granica!

 

(Stil.kurir.rs)

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs