VREDI PROBATI

5 jednostavnih pravila: Kako da aktivirate zakon privlačenja i dobijete baš sve što želite u životu!

Svaku želju je moguće ostvariti samo ukoliko čvrsto verujemo u nju

Zanimljivosti
Autor:
5 jednostavnih pravila: Kako da aktivirate zakon privlačenja i dobijete baš sve što želite u životu!
Foto: Shutterstock

Zakon privlačenja je postao popularan širom sveta zahvaljujući uspehu knjige Tajna (The Secret) koja je prodata u preko 90 miliona primeraka.

Knjiga kaže da je, ako želite da se nešto dogodi, dovoljno da u to verujete i o tome mnogo razmišljate i vaše misli će se manifestovati, bez obzira na to da li je u pitanju neki događaji, stvari ili čak osobe, ako dovoljno čvrsto verujete u to, ono će se i ostvariti.

Fokusiranjem na pozitivne ili negativne misli možete doneti u život pozitivni ili negativni rezultat.

Kada nešto poželite na tu stvar se morate i fokusirati, ali to ne znači da ćete 24 časa dnevno misliti samo na tu želju i zanemariti sve ostalo. To znači da treba biti pozitivan i nadati se najboljem, a pored toga i raditi sve što je u vašoj moći što će doprineti ostavrenju te želje.

Pored razmišljanja, želje je potrebno i napisati na parčetu papira. Kroz pisanje naš um lakše usvaja i uči ono što pišemo.

Ovo nije nikakav čarobni štapić niti ritual, već kombinacija želja, pozitivnih misli i rada na ostvarenju.

Ovi koraci će vam pomoći i olakšati put do tog cilja:

Korak 1. Želja mora da bude napisana

Napišite svoju želju čitkim rukopisom. Namera koja je zapisana ima veću moć privlačenja od namere koju samo kreiramo u svom umu.

Korak 2. Želja treba da ima definisan rok ispunjenja

Važno je da napišete želju za koju je realno da može da se ostvari za par meseci ili par godina. Tokom pisanja želje važno je da otprilike definišete rok za ostvarenje namere. Na primer: "Želim da kupim vikendicu za 3 godine".

Korak 3. Zapišite želju u sadašnjem vremenu

Važno je da napišete želju kao da se ona trenutno ispunjava. Isti slučaj je i sa afirmacijama koje se najčešće izgovaraju u sadašnjem vremenu. Na primer, zapišite želju na sledeći način: "Idem na putovanje koje oduvek želim", umesto “Ići ću na putovanje i posetiću mesta koje ceo život želim da vidim"

Korak 4. Odbacite reči koje počinju sa NE

Dok pišete želju fokusirajte se na nju i odbacite negativna uverenja i predstave.

Korak 5. Zahvalnost i dela

Kada napišete sve što želite o svojoj želji, papir savijte i stavite na skriveno mesto. Delujte u skladu sa svojom željom i radite na njoj, a svaki put kad ostavrite i mali pomak ka toj želji, doldajte to na taj papir.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs