Tri dana istinske molitve

Evo u koje vreme da poželite želju na Aranđelovdan: Nebo se otvara za istinsku molitvu!

Običaj je da se od Aranđelovdana do 28. novembra pripremate za Božićni post

Lifestyle
Autor:
Foto: Profimedia

Sutra nas čeka veliki praznik - Aranđelovdan. To je dan kada se morate obratiti našem anđelu čuvaru - najstrožem, ali i najpravednijem svetom Arhangelu Mihailu, vođi nebeskih trupa. 

 

To je onaj anđeo koji je svrgnuo Lucifera u borbi između dobra i zla, svetlosti i tame.

 

Evo kada je najbolje vreme da od svetoga Arhanđela Mihaila zatražite sreću, zdravlje i ispunjenje želja:

 

20. novembar - Danas pokušajte da izbegnete neprijatne susrete i mesta koja ne volite. Od 14:12 pa do 14:45 tražite da vas zaštiti od zlih ljudi, negativne energije, te da nam podari mir i snagu.

 

21. novembar - Obavezno otiđite u crkvu i zapalite sveću. Molite se svom anđelu. Na ovaj dan tražite od anđela da ispuni vašu najdublju i najvažniju želju. Otvorite dušu i srce, delite radosti i tugu i na kraju se zahvalite. Nebo prima molitvu ceo dan.

 

22. novembar - Ovaj dan zatražite od Arhanđela Mihaila da vam pomogne sa teškoćama na poslu. Bilo da je u pitanju želja za većom platom, boljom pozicijom ili drugim poslom, ovu želju zamislite u periodu od 8:48 pa do 9:32.

 

Postoji predanje prema kome je Arhangel Mihailo kao nagradu od Boga dobio mogućnost da se dva puta godišnje spusti u pakao i oslobodi duše grešnika pružajući im počinak u nebeskom carstvu.

 

Ovo je dan kada morate da posetite crkvu, zatražite sreću i blagostanje, ali i dan kada je poželjno da učinite što više dobrih dela. Izbegavajte svađe, bes, negativnost.

 

Poželjno je da od Aranđelovdana, pa do 28. novembar kada počinje Božićni post, oprostite svojim neprijateljima i očistite dušu, spremajući se za ovaj veliki podvig.

 

 

 

 

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...