Probajte

Rešite sve probleme uz pomoć jedne čaše vode: U ovu tehniku se kune pola sveta!

Intuicija je sve što vam je potrebno, pa stoga poradite na njoj

Zanimljivosti 01.11.2018. - 21:19h Autor: uspesnazena.com
Foto: Shutterstock

U životu se često dešava da za neke probleme nije lako pronaći pravo rešenje, javlja se sumnja ili se dvoumite oko pravog izbora. Nekad, jednostavno, ne znate kako da postupite u ovoj ili onoj životnoj situaciji, piše uspesnazena.com

 

Ako iskreno želite pronaći rešenje za svoj problem, ili odgovor na pitanje koje vas dugo muči, metoda "Čaša vode" će vam u tome pomoći.

 

Autor metode, Hoze Silva, postao je poznat širom sveta zahvaljujući razrađenim kompleksom psiholoških treninga, čiji je osnovni "sastojak" ljudska intuicija.

 

Ako budete koristili ovu tehniku, moći ćete aktivirati "treće oko", da biste ga koristili u različitim situacijama.

 

Koristeći tehniku "Čaša vode" programirate podsvest na lako rešavanje svojih problema. U početku je ova tehnika bila konstruisana tako da čovek može samostalno i brzo pronalaziti izlaz iz teških situacija. Ali i za ispunjenje želje, ova tehnika je, takođe, idealna.

 

Čarobna biljka koju zovu ženska sreća: Rešiće vam sve muke, posebno one ljubavne! Svaka žena treba da je ima!

Tehnika čaša vode
Tehnika čaša vodefoto: Shutterstock

Tehnika „Čaša vode“ Hoze Silva:

 

Pre nego što pođete na spavanje, naspite vodu u čašu.

 

Sada bitan momenat: potrebno je u sebi ili naglas formulisati svoj zahtev. Obavezno ga formulišite precizno. Izbegavajte neodređenost, samo konkretnost. Ne koristite rečcu "ne".

 

Na primer, pitanje: "Zašto ja ne mogu pronaći novac za putovanje u inostranstvo?" – nije dobro.

 

Ispravno bi bilo: "Na koji način da dobijem novac za putovanje u Pariz". Ovo je primer preciznog, i apsolutno konkretnog pitanja.

 

Ili: "Sada tražim rešenje problema kako maksimalno brzo i lako da ostavim cigarete?" ili "Koje je, za mene, najpovoljnije rešenje problema kupovine stana (automobila..)?" ili "Kako brzo i lako da pronađem posao sa platom od 500 evra?" ili "Kako da rešim problem (taj i taj) sa svojim suprugom (ćerkom, sinom)" itd.

 

Zašto je ogovaranje veći greh od krađe: Upamtite ovo kao Oče naš!

Tehnika čaša vode
Tehnika čaša vodefoto: Shutterstock

Uzmite čašu

vode u ruke, skoncentrišite se, zatvorite oči, pridignuvši očne jabučice malo gore, i popijte pola čaše vode, ponavljajući, pri tome, u sebi:

 

"To je sve što je potrebno da uradim za rešavanje mog problema".

 

Preostalu polovinu čaše vode poklopite, i idite mirno na spavanje. Ujutro popijte preostalu vodu, zatvorenih, i na gore podignutih očiju. Obavezno ponovite svoje pitanje (nemojte menjati redosled reči), koje ste postavili prethodno veče i frazu u mislima "To je sve što je potrebno da uradim za rešavanje mog problema".

 

Možda vam se, već u toku noći, ili tokom sledećeg dana, u obliku prosvetljenja ili spontane misli, javi jednostavno i očigledno rešenje vašeg problema. Ili moguće je, da u toku sledećih nekoliko dana, naiđete na situaciju, koja će biti neka vrsta nagoveštaja u kom pravcu treba da se krećete dalje.

 

Telefonski poziv, članak u novinama, neočekivani susret… sve to može biti ključ za rešavanje vašeg problema.

 

Ako ste se ujutro probudili sa spoznajom da ste pronašli rešenje za vaš problem, popijte preostalu vodu iz čaše i obavezno se zahvalite Univerzumu ili svojoj podsvesti za dobijenu pomoć.Sveta voda iz srpskog manastira čini čuda: Pomaže nerotkinjama i ostvaruje dobronamerne želje!

Kako to deluje i zašto je ova tehnika efikasna?

 

Mnogi su upoznati sa činjenicom (koja je i naučno dokazana) da voda ima pamćenje, odnosno poseduje sposobnost da prima i pamti, i kodira informaciju, i kroz nju se može uticati na podsvest čoveka (i ne samo čoveka). Ljudsko telo, uključujući i mozak, sastoji se od više od tri četvrtine vode.

 

Stvar je u tome da kad čovek pije vodu, a oči su zatvorene, moždana aktivnost se povećava, mozak kao da pokušava "proračunati" šta ste vi to progutali. Takva povećana aktivnost, otvara put za efikasno programiranje.

 

Fenomen pamćenja omogućava vodi da čuva podatke. Voda podseća na novi kompakt disk na kojem možete uraditi bilo koji zapis. Tako da obična voda može uticati, ne samo na podsvest, već i na organizam čoveka, što su dokazala brojna naučna istraživanja, i pomoću nje može se podmladiti i isceliti ljudski organizam.

 

Pomoću čaše vode, po Silva metodu, moguće je, ne samo pronalaziti rešenja svojih problema, nego sa uspehom ispunjavati i želje. Smisao је, kako ste shvatili, u programiranju sopstvenog mozga i prenosa njemu željene energetike.

 

Za svaki novi problem, potrebno је ponoviti tehniku. Posebno pozitivan uticaj ona ima na probleme vezane za ljudske odnose. Možda ćete biti skeptični po pitanju ove, isuviše jednostavne metode, da je delotvorna, ali veliki broj ljudi je često koristi u praksi. Dakle, možete samo probati, i na sopstvenom iskustvu se uveriti u njenu efikasnost.

 

Imajte na umu, da vaša podsvest može od vas dobiti bilo koje pitanje, i dati na njega jasan odgovor.

 

Evo kako da radite manje i budete srećniji: Drevni kineski princip koji deluje!

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs