DONOSI SREĆU

Čarobna biljka koju zovu ženska sreća: Rešiće vam sve muke, posebno one ljubavne! Svaka žena treba da je ima!

Ova biljka će vam doneti sreću!

Zanimljivosti
Autor:
Čarobna biljka koju zovu ženska sreća: Rešiće vam sve muke, posebno one ljubavne! Svaka žena treba da je ima!
Foto: Shutterstock

Mnogi gaje cveće a ne znaju da svako od njih ima posebnu simboliku. Jedna čarobna biljka je i Spatifilum (Spathiphyllum) a može vam doneti mnoge pozitivne promene u životu.

Postoji verovanje da ova biljka donosi sreću njenoj vlasnici. Veruje se da je ova sobna biljka odgovorna za žensku dobrobit, ne nazivaju je uzalud – ženskom srećom.

Veruje se da ako neudatoj devojci poklonite spatifilum, ona će u najskorijem vremenu srediti svoj ljubavni život, a ako je poklonite udatoj dami u porodicu će pristići dete.

U stvari, sve sobne biljke simbolišu nešto određeno, neke sreću u braku, druge novac, treće zdravlje ili uspeh. Ali zašto se baš spatifilum smatra ženskim pokroviteljem?

Od davnina su žene počele da primećuju da je postojanje ove biljke u kući, obavezno povlačilo za sobom dobre promene, pogotovo u ljubavnim odnosima. Devojke su pronalazile svog izabranika, devojke u vezi su ubrzo bivale zaprošene, a udate žene su imale srećan bračni život.

Tera nesreću iz doma: Ova biljka doneće vam blagostanje u 2018! (FOTO)

foto: Shutterstock

Sreća je, takođe, dolazila u kuću kod žena koje su dugo ali bezuspešno pokušavale da zatrudne. Kasnije su ova biljka i verovanja povezana s njom, postala naširoko poznata.

Žene, koje su već okusile sreću, donosile su svojim, manje srećnim prijateljicama izdanke spatifiluma da bi i one doživele magičnu moć ove biljke. Danas je "ženska sreća" jedan od najrasprostranjenijih i najomiljenijih poklona za lepši pol.

Uprkos činjenici da mnogi ne veruju u magične moći biljaka, spatifilum itekako može uticati na privatni život svoje vlasnice o čemu govore mnogi postovi na forumima gde žene dele priče o "ženskoj sreći".

Sve to govori o tome, da ova biljka i verovanja nisu prazne priče, i da u njima postoji bar malo istine.

Ako želite da ova biljka promeni vaš život, iskreno je volite, brinite o njoj, zalivajte je i lečite ako je to potrebno, neka ona oseti vašu ljubav, neka vam razotkrije svoja magična svojstva i vi ćete se uveriti šta je to zapravo "ženska sreća".

Ubija želju za slatkišima, alkoholom i cigaretama: Biljka koju sami možete da uzgajate kod kuće!

foto: Shutterstock
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs