VREDI PROBATI

Započnite dan na ovaj način i gledajte kako vam se život menja iz korena: Ritual koji privlači sreću i uspeh!

Ovaj ritual privlači sreću kao magnet

Zanimljivosti
Autor:
Započnite dan na ovaj način i gledajte kako vam se život menja iz korena: Ritual koji privlači sreću i uspeh!
Foto: Shutterstock

U životu sve što imamo uzimamo zdravo za gotovo. Često zaboravimo da zahvalimo na svim stvarima i svim ljudima kojima smo okruženi, piše Lovesensa.rs

Onda kada naučimo da budemo istinski i iz srca zahvalni za sve što trenutno imamo, privućićemo još dobrih stvari. Ovaj ritual, ako se svakodnevno izvodi, može iz korena da promeni život. Ako svako jutro započnemo pozitivnim mislima, ceo dan, pa i život će biti lepši. Ne kaže se bez razloga, kako zračimo, tako i privlačimo.

Zato svako jutro kada ustanete, odvojite nekoliko minuta da se setite koliko ste blagosloveni i zahvalite na svemu što imate.

Evo kako da primenjujete tehniku zahvalnosti u svom životu i otorite se za dobre promene. Recite hvala:

1. Univerzumu

Zahvalite se Univerzumu na svim iznenada rešenim situacijama, na lepim susretimna i divnim doživljajima koje ste imali u životu. Budite zahvalni što vam je pokazao pravi put i pomogao vam da donesete dobre odluke zajedno sa vašom intucijom. Izgovorite iskreno "Hvala ti...", jer zahvalnost čini vašu vetzu jačom i podobnijom za ostavenje novih želja

2. Dragim ljudima

Pošaljite poruku zahvalnosti prijateljima, aprtneru, članovima porodice, životnim trenerima, kolegama, odnosno svima onima koji su vam u jednom trenutku vašeg života pomogli. Setite se lljudi koji vas okružuju i shvatićete koliko ste blagosloveni.

3. Neprijateljima

Možda zvuči nelogično zahvaliti se svojim neprijateljima, ali oni su takođe nešto vrendo i značajno doneli u vaš život - iskustvo i žvotne lekcije. Zatvorite oči i recite im jedno veliko HVALA, a zatim im iskrenu oprostite. Opraštajući njima, činite dobro sebi.

4. Sebi

Poslednji korak u vežbi zahvalnosti iskoristite kako biste se zahvalili sebi na svim dobrim odlukama, prevaziđenim preprekjama i sjjnim idejama. Oprostite sebi greške i dopustite da osetite ljubav. Onaj ko ne voli sebe i nije dobar, pre svega sebi, ne može biti dobar ni drugima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs