ZA USPEŠNU GODINU

Ne zaboravite da ih ponesete večeras: Ako ove stvari imate kod sebe pratiće vas sreća tokom čitave godine!

Da bi naredna godina bila uspešna, ovo morate imati kod sebe

 

Lifestyle
Autor:
Foto: Shuterstock

Ako je verovati feg šuiju, ovi komadi donose sreću. Ukoliko ih imate večeras kod seb eu 12 sati, pratiće vas sreća cele godine, piše lovesensa.rs

 

 

Dobar feng šui za dobru novu godinu podrazumeva da sebe opremite stvarima i bojama koje će vam doneti sreću i blagostanje, ali i više novca.

 

Prema ovom verovanju crvena boja je posebno dobra u privlačenju sreće. Ova vatrena boja predstavlja i vatreni element u feng šuiju i snažan simbol bogatstva i napredovanja.

 

Evo kojih 6 elemenata treba imati kod sebe u praznicima koji slede:

 

Crveni novčanik

 

Novi novčanik simboliše da ste spremni da primate novog bogatstvo pri ulasku u novu godinu (kako materijalno tako i duhovno), a crvena boja će pomoći da privučete dobre vibracije.

foto: Shutterstock

Crvena odeća ili obuća

 

Privucite sreću u novoj godini tako što ćete nositi garderobu u ovoj boji. Feng šui učitelji savetuju da upravo u crvenoj provedete novogodišnje veče. To može da bude i neki aksesoar.

 

Zlatni nakit

 

Osim crvene i zlatna boja ima moć da privuče sreću. Diskretnim zlatnim nakitom prizvaćete obilje i više novca u novoj godini za vas i vaše najbliže.

 

Novi sat

 

Sat simboliše promene na bolje, zato će kupovina novog sata doneti pozitivnu energiju.

 

Velika torba

 

Velika torba simboliše velike uspehe koji nam predstoje. Potrebna vam je kako bi u njoj smestili sve blagodeti koje nas očekuju.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...