Pogledajte

Šta vam donosi april: Škorpiju čeka nova ljubav, Raku novac klizi iz ruku

Nezaposleni Bikovi će u aprilu dobiti posao, dok će Ovnovi sasvim slučajno naleteti na svoju savršenu polovinu
Zanimljivosti
07:26h
Šta vam donosi april: Škorpiju čeka nova ljubav, Raku novac klizi iz ruku
Foto: Shutterstok

OvanPosao: Tokom aprila, mnogi Ovnovi će doneti konačnu odluku u vezi sa profesionalnim životom. Ukoliko ste zaposleni, ovaj period može biti preloman i imaćete ideju čak da iz osnove promenite delatnost. Nove ideje dolaze, ali i sukobi sa osobama iz najbližeg okruženja. Umorili ste se i treba vam odmor. Ukoliko ste razmišljali da pregovarate sa nadređenima oko plate ili novih uslova rada, 18. aprila tranzitna Venera će formirati trigon ka Jupiteru. Veliki planovi imaju šansu da se ostvare i povećavaju finansijski rezultati. Ovaj dan iskoristite, značiće vam. Ukoliko ste nezaposleni, april neće doneti značajnije promene, izuzev planova koji se mogu praviti za kraj proleća.

Ljubav: Puni želje za zabavom ali narušene vere u ljubav, tokom aprila, mnogi slobodni Ovnovi mogu “slučajno” naleteti na drugu, savršenu polovinu. Nagli preokreti kreću polovinom meseca, verovali ili ne, sa osobom za koju biste najmanje rekli da je vaš tip. Oni koji čekaju vest sa puta imaju se čemu radovati. Neko ko se predstavlja kao prijatelj i sa kim ste u povremenoj komunikaciji može pokazati interesovanje. Kako ste vi neko ko odmah odreaguje ako vam se neko dopada, ili nikada, ako vam se ne sviđa, bićete u situaciji da dobro razmišljate šta ćete dalje.

Zdravlje: nagle temperaturne promene mogu uticati na povremene glavobolje koje ćete osećati tokom aprila. Pripazite na krvni pritisak i bolove u gornjoj vilici.

OVDE pogledajte koji je vaš srećan broj i šta on predstavlja.

BikPosao: Od 5.aprila Venera, vaš vladar, se seli u znak Riba, znak svoje egzaltacije. Radite na ostvarenju svojih poslovnih želja. U ovom trenutku je dobro da se udružite sa prijateljima koji mogu da vam pomognu u vašoj poslovnoj realizaciji. Od 8. aprila vam se pojavljuje mogućnost za dodatnu zaradu, prihvatite je, bez obzira što je ponuda kratkoročna, gledajte unapred. Sredinom aprila su mogući neplanirani troškovi. Od kraja meseca vam se stabilizuje finansijska situacija, ali i poslovne prilike. Ako ste nezaposleni upravo u ovom periodu ćete dobiti posao, pomoć možete očekivati preko starije muške osobe. Jasno definišite svoje ciljeve u ovom periodu, lakše ćete ostvariti svoje planove ako budete fokusirani na ono što želite, umesto na ono što vam smeta.

Ljubav: Osećate će se mnogo bolje, opustićete se i svojim šarmom privlačićete pažnju suprotnog pola. Nemojte se zatvarati u kuću, u krugu prijatelja ćete doživeti sjajne momente, pa i neko novo poznanstvo. 11.aprila ulazite u nedefinisan odnos, koji je prekriven velom tajne. Možete biti nerealni u svojim očekivanjama, pokušajte da budete realniji, pošto su moguća razočarenja. Ako ste slobodni, odnos koji je delovao kao prijateljski se produbljuje i od 16.aprila ulazite u strastvenu vezu. Ako ste zauzeti, obnavlja se bliskost između vas i partnera, iskoristite ovaj period koji će vam biti naklonjen za partnerske odnose, do kraja meseca će problemi biti iza vas. Dozvolite sebi malo zabave i uživajte u ljubavi.

Zdravlje: Pripazite na ishranu.

OVDE pročitajte da kakva ste žena - da li fatalno privlačite muškarce, čime ih osvajate.

Blizanci:Posao: Tranzit Jupitera kroz vaše drugo polje i Venere i Neptuna kroz 10.polje, sredinom aprila, može doneti pometnju u svakodnevnici i na finansijskom planu. Čuvajte se neplaniranih troškova ili ne daj Bože krađa. Trenutno o poslu najmanje razmišljate, a najviše ga imate. Iritira vas nepažnja kolega i promišjenost poslodavaca. Ukoliko se bavite duplim – dva posla u isto vreme, ili privatnim poslom, ovo je mesec profita. Ipak, troškovi ne izostaju.

Ljubav: Rešili ste se porodičnih problema i sada možete da predahnete. Osoba iz prošlosti, ukoliko ste sami, vam neda mira, direktno ili indirektno. Krajnje je vreme da povučete crtu i da sredinom meseca okončate sve prošle emocije i uđete u nove. Razočarenje neće izostati odlaskom stare ljubavi, bilo da ćete čuti ružnu vest ili da ćete zažaliti zbog potrošenog vremena. Oni koji su u dužoj vezi moraju očekivati hrabre odluke, koje će imati dugoročne posledice.

Zdravlje: Teže dišete jer ste neprestalno u pokretu i preterujete sa “rashlađvanjem”. Pripazite na sinuse.

OVDE pogledajte šta indijski horoskop govori o vama.

RakPosao: Do kraja meseca ćete morati da radite preko svojih mogućnosti. Dodatni posao koji se pokreće vam odnosi mnogo vremena. Imate osećaj da nikako ne možete da zadržite novac, konstantni troškovi vam ne dozvoljavaju da planirate neke krupnije stvari. Finansijsku stabilizaciju očekujte od 20.aprila. Oko vas je poprilično nestabilna atmosfera, vi ste na dobroj poziciji, međutim neko ko je ugrožen može vas optužiti za svoje greške. Potrudite se da dobro organizujete svoje vreme i poslovne obaveze, samo ako budete na vreme završili započete stvari bićete zaštićeni od problema i imaćete argumente u rukama. Manji problemi sa birokratijom se sređuju od 17.aprila.

Ljubav: Ako ste slobodni, sredinom meseca upoznajete osobu koja vam može odgovarati intelektualno, ali nekog sa kim možete ostvariti i duhovnu bliskost. Poznanstva su moguća kroz putovanja i društvenim okupljanjima. Vaše samopouzdanje će biti magnet za suprotni pol. Neke stare rane vam i dalje ne daju mira, u vama se često bude neki stari nemiri, posebno ako ste u vezi se potrudite da ostavite prošlost po strani. Partner je otvoren za bilo koji kompromis, pa je vreme da date šansu vašoj ljubavi. Ako budete stavili tačku na prošlost, uživaćete u zajedničkim momentima, a mogućnost zajedničkog puta će vam osvežiti emocije i strast.

Zdravlje: Čuvajte se povreda, opreznost u saobraćaju posebno sredinom meseca.

OVDE pročitajte kako da zavedete svaki horoskopski znak.

LavPosao: Vreme borbe je za vama. Sada život, polako ali sigurno ide u željenom pravcu. Poslodavci primećuju vaše ambicije ali i realne rezultate po kojima se odvajate od drugih. Pa, nagrada sama stiže. Konačno. Ukoliko se bavite privatnim poslom, ovo su dani u kojima ćete svakako imati mogućnost da potpišete nove ugovore, sklopite kratkoročne dogovore, ali i sačekate neprijatno pismo u plavoj koverti koje dolazi sredinom meseca na vaša vrata. Ukoliko postoje dugovi koje niste do sada mogli da izmirite, rešavajte ih što pre. Nezaposleni Lavovi, će uživati u aprilu i praviti planove za posao. Vreme je da potegnete veze i bar jednom intervenišete za sebe.

Ljubav: Prva polovina meseca donosi povlačenje i sporadičnu komunikaciju sa više osoba od kojih nijednu nećete prepoznati kao osobu koja bi odgovarala u potpunosti vašim očekivanjima. Ukoliko ste usamljeni, mlađa osoba se nameće u vašem životu, ali vi taktizirate. Sačekajte treću nedelju aprila i doživećete veliko iznenađenje. Pozitivno, naravno. Ukoliko ste zauzeti, a u problematičnoj ste zajednici, oko 19.aprila može doći do krupnih promena. Sada je vreme da se “počisti dvorište” na svakom planu u vezi koje zanemarujete od početka. Naravno, ovo ne mora da ukaže na razdvajanje parova ukoliko ste do sada bili u skladu.

Zdravlje: Promenljivo vreme vam sigurno ne odgovaraju. Krvni pritisak oscilira i vi postajete nervozni. Ali ima proleće što se vas tiče i svojih draži. Pripazite na stomak i probavu, i kontrolišite pritisak.

OVDE pročitajte godišnji horoskop za 2014. godine.

DevicaPosao: Opirete se promenama, a one su zapravo dobre za vas. Ne možete stalno tapkati u mestu. U ovom mesecu ćete imati više nego jednu situaciju gde će vaša prilagodljivost i otvorenost za saradnju biti na velikom testu. Imaćete osećaj da vam mozak radi i kad spavate, ako uopšte budete imali vremena da spavate. Naoružajte se snagom i strpljenjem, kratak fitilj može biti uzrok sukoba sa saradnicima. Finansije su u blagom porastu, ali ćete vi biti nesmotreni prema novcu i trošićete viče nego što zapravo možete sebi da dopustite. I ako ste po prirodi vrlo oprezni, vaš vladar će biti u znaku Ovna od 7.aprila do 23.aprila što će na vas uticati tako što ćete biti brzopleti, direktni i otvoreniji za verbalne rasprave.

Ljubav: Od sredine meseca više ćete biti okrenuti poslovnim obavezama i planovima, nego emotivnim. I ako je april mesec možda i najbolji period da stabilizujete vaš partnerski odnos, vi nećete imati sluha za partnera. Smatrate da ste dosta vi ulagali, trudili se i želite da vidite koliko je zapravo i drugoj strani stalo. Tek od kraja meseca ćete se uskladiti, razgovor o zajedničkim planovima će vam otvoriti nove uvide u vaš odnos. Ako ste zauzeti, nova ljubav vam stoji ispred nosa, ali vi ćete biti u nekim svojim razmišljanjima, pa nećete odmah primetiti koliko vas neko gleda sa ljubavlju. Od 25.aprila jedna poruka će vam otvoriti oči.

Zdravlje: Nervoza i psihička iscrpljenost.

OVDE saznajte da li vas u 2014. godini očekuje sudbinska ljubav.

VagaPosao: Još samo malo, izdržite, drage Vage. Iako je retrogradni Mars u vašem znaku, od početka meseca se osećate mnogo mirnije. Posao je stao, nagomilali su se dugovi, suočavate se sa zadnjim udarcima neizvesne budućnosti. Izdržite još malo! I onda kraj. Sredina meseca će doneti pomalo kontradiktorne situacije. Oko 18. će vam se paralelno događati i odlične promene, prevashodno praćene manjim dobicima sa puta, kroz porodicu; ali i stresovi sa poslovnim partnerima, kolegama ili nadređenima. I vašoj toleranciji ima kraja. Potrudite se samo da ne reagujete i da sredinu meseca provedete bez plahovitih reakcija koje inače nisu karakteristične za vas. Ukoliko ste nezaposleni, ovo je period u kome možete da zaboravite na posao, izgubite “kompas” u organizaciji svakodnevice, ili shvatite da su obećanja drugih o pomoći oko posla, samo “šarena laža”.

Ljubav: Ko da vas ne primeti? Samo, zašto vi to i dalje ne vidite? Dopada vam se da koketirate, da bacite udicu i bukvalno pobegnete, da privučete pažnju pa se kulturno izvinite. Neko vam se približava sa puta, pa sad, i da hoćete, i da nećete, eto šanse da vas neko stavi pred svršen čin. Vest sa puta dolazi polovinom meseca. Ukoliko ste u dužoj vezi ili braku, polako počinjete da shvatate da i niste napravili pogrešan izbor, i da vaš problem nije postojeći partner nego nezadovoljstvo sobom u prethodnom periodu. Oni koji su na emotivnoj prekretnici, krajem meseca će zauvek okončati tešku vezu.

Zdravlje: Umor, hronična iscrpljenost i stres.

OVDE pročitajte šta vam predviđa godišnji kineski horoskop.

Škorpija

Posao: Početkom meseca dolaze i nova pravila vezana za vaš posao, što vas uznemirava, ne volite promene za koje smatrate da su besmislene. Izbegavajte sukobe sa nadređenima, mogu da vam se obiju u glavu. Niste skloni da se oslanjate na druge, međutim u ovom periodu dobra komunikacija i saradnja sa ženskom osobom vam može dosta olakšati trenutni period. Obratite pažnju da li ste zaboravili na neki stari račun ili dug, neka kamata koja pristiže krajem meseca vam može dosta oštetiti budžet. Koncentrišite se na započete poslove, napredak je moguć tek u narednom periodu i to samo ako budete otvoreni za saradnju.

Ljubav: Poznato je da volite da rešavate zagonetke, pa upravo jedna ljubavna zagonetka vam okupira misli. Ako ste slobodni, april je više nego povoljan za početak nove ljubavne priče. Neko tiho ulazi u vaš život sa namerom da tu ostane. I ako ste sumnjičavi prema svemu do kraja meseca ćete se prepustiti ovom emotivnom zanosu i strasti. Ako ste zauzeti, prolazite kroz period koji je potpuno nov vama i partneru. Po malo ste zbunjeni, neobično vam je kad nema sukoba i nesuglasica. Ako planirate proširenje porodice, ovo je pravi trenutak.

Zdravlje: Glavobolja i promene raspoloženja.

OVDE saznajte koje su vaše emotivne potrebe.

Strelac

Posao: Tako vedri duha nekada, a sada jedva čekate odmor ili promenu na poslu. Zima vas je izmorila, smučili su vam se svi koji vas okružuju i sada biste da napravite konačni preokret. I napravićete ga, ali ćete napredovati zajedno sa promenom. Osmeh nazad odmah. Krajem meseca čućete fenomenalnu vest u kojoj vam se pruža prilika da od jeseni budete daleko stabilniji i mirnij na poslu. Osluškujte. Ukoliko prošle godine niste iskoristili ceo godišnji odmor sad je pravo vreme. Ukoliko ste nezaposleni finansije vam ozbiljno padaju i to vas nervira. Osećate se sputano. Prilika da rešite pitanje nezaposlenosti može se pojaviti u zadnjim danima aprila i koliko god delovala neozbiljno, prihvatite ponudu.

Ljubav: Bili slobodni Strelac ili ne, ovo je vaš mesec. Previše idealizacije voljene osobe ili premalo objektivnosti u pristupu nekome koga tek upoznajete neće ozbiljno narušiti ništa. Bar vam je osmeh stalno na licu. Osećate da privlačite pažnju okoline i vaš sportski duh se svima dopada. Pričalica je zainteresovana za vas.

Zdravlje: Kičma vas muči, budite aktivniji.

OVDE saznajte vaš modni stil prema horoskopu.

Jarac

Posao: Do 7.aprila imaćete osećaj da sve što radite ide sporo, na sve morate da čekate. Već od 8.aprila počinje da se menja poslovna atmosfera, saradnici će raditi svoj deo priče, vi svoj. Niste trenutno timski igrač, ali vam je bitno da ne morate da radite za više ljudi. Finansije su nestabilne, a manji dobitci su mogući sredinom meseca i krajem meseca. Ako ste nezaposleni, od 20.aprila možete lako dobiti posao uz pomoć bliskog prijatelja. Opterećuje vas nestabilna situacija u kući i stalna pitanja oko novca, ali se potrudite da se isključite iz tih razgovora. Trenutno radite najbolje što možete i koliko vam objektivne mogućnosti dozvoljavaju.

Ljubav: Ako ste slobodni, i dalje odbijate mogućnost veze koja vam se nudi. Niste sigurni da li to želite, međutim do kraja meseca ćete promeniti mišljenje, samo pazite da ne bude kasno. Dopustite sebi da ponekad i uživate. Ako ste zauzeti, preispitujete vaš odnos bez ikakvog razloga. Sumnja vas neće odvesti nigde, ali zato otvoren razgovor svakako hoće. Iznenadiće vas koliko je partner željan ljubavi, isto koliko i vi. Jedna lepa i nežna reč može da učini više nego hiljade ozbiljnih i pretećih. April vam donosi mogućnost da komunikacijom privlačite suprotan pol, osvajaćete svojim intelektom i verbalnim sposobnostima.

Zdravlje: Idite kod zubara.

OVDE pogledajte da li ste idealna žena za njega.

Vodolija

Posao: Poslovne prilike i neprilike se tokom aprila u vašem slučaju smenjuju bez prestanka. Nešto biste da menjate, čekate pomoć prijatelja, samo se ta promena nije još uvek iskristalisala do kraja. Ukoliko ste zaposleni, početak meseca nosi veliki teret. Neko vam duguje novac? A vi čekate da platite svoje račune. Situacja će biti daleko lakša posle 22.aprila. Ukoliko ne radite, ne smeta vam da na miru pravite planove i čekate bolje vreme. Najradije biste od jeseni pokrenuli nešto novo, što biste po mogućnosti mogli i od kuće da radite? Nije loša ideja, ali sada nemate ni dinara. Još uvek zavisite od drugih. Polako. Ukazaće se već za par meseci mogućnosti.

Ljubav: Vi ste svima zanimljivi, a vama niko. Kako to? Ko god da vam se pojavi, ne drži vam pažnju ni dva dana. Nakon toga sve prerasta u dosadu. Ipak, polako se pokreće interesovanje prema osobi koja je toliko zatvorena da vas kopka ta tajnovitost i neizvesnost. Tokom aprila, aktiviraće se upravo poznanstvo iz prošlosti, samo što postoji velika šansa da ne ostane sve samo na komunikaciji. Ukoliko ste zauzeti, partnera nikako da smirite. Obuzet je poslovnim ili finansijskim problemima, pa ste mu vi “dežurni krivac”. Kraj meseca je daleko lakši, a pre toga budite malo tolerantniji i uključite se u svakodnevna očekivanja partnera koga ste zapostavili u zadnje vreme.

Zdravlje: Krvni sudovi su vam problematiči, cirkulacija takođe. Ukoliko se pojave tokom aprila vrtoglavice, potražite spas u prirodi.

OVDE pogledajte šta horoskop govori o vašim kulinarskim sposobnostima.

Ribe

Posao: Novac vam dolazi u etapama, a vi nikako da organizujete svoje troškove. Imate osećaj da vam novac prolazi kroz prste, pokušajte da zapisujete svoje obaveze, pošto ste rastrzani nećete na vreme ispunjavati svoje dužnosti. Krajem meseca će vas iznenaditi nova postavka stvari u poslovanju, nije da to želite, ali vama nije problem da se prilagodite, naučili ste da isplivate iz svake situacije. Iskoristite svoj šarm u poslovnim odnosima, tako ćete lakše premostiti jednu prilično neugodnu situaciju. Do kraja meseca pažljivo fokusirajte svoje ciljeve i nemojte sedeti na dve stolice koliko god vam se to činilo sigurno.

Ljubav: Venera od 5.aprila ulazi u vaš znak, što će vam doneti samopouzdanje, šarm, blagonaklonost suprotnog pola. Od sredine meseca vam se ispunjava velika ljubavna želja. Ako ste slobodni, ljubav u poslovnom okruženju je sasvim izvesna i koliko god vi mislili da su okolnosti za razvoj ove veze nemoguće, dalji razvoj situacije će vas pozitivno iznenaditi. Ako ste zauzeti, trenutno ste fokusirani na svoje želje i potrebe. Prija vam pažnja i koju dobijate van vaše veze. Od 23.aprila će vam partner pokazati da ste dosta bili u svom filmu i da je vreme za vašu zajedničku priču. Period ljubavi, romantike je pred vama...iskoristite ga onako kako vi najbolje umete.

Zdravlje: Dobro se osećate.

OVDE pogledajte koji su vaši najveći strahovi prema horoskopu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs