Neverovatno

Promenite život za 21 dan: Metoda koja garantovano svima uspeva!

Sve je počelo s jednom osobom, a sada ima više od 5 milion istomišljenika

Zanimljivosti
Autor:
Promenite život za 21 dan: Metoda koja garantovano svima uspeva!
Foto: Shutterstock

Sveštenik Vil Boven, proučavajući ljude i njihovo ponašanje, došao je do zaključka da naše misli zavise od toga šta i kako kažemo, a one, zauzvrat, utiču na naše emocije i postupke. Ispada da se svi vrlo često žalimo, kritikujem, ogovaramo. Ne verujete? Proverite!

Eksperiment:

Nosite običnu ljubičastu narukvicu (može i ljubičasta traka ili konac) narednih 21 dan. Ta narukvica ima za cilj da vas spreči da se žalite, kritikujete i ogovarate. Videćete koliko će vam se život promeniti na bolje.

Ako se zaboravite i ipak počnete da govorite "zabranjene" teme, morate narukvicu sa jedne da prebacite u drugu ruku i ostavite je tamo narednih 21 dan. Efekat ovog eksperimenta prevazilazi sva očekivanja.

Ljudi koji su prošli kroz ovaj program, promenili su se do neprepoznatljivosti. To nije prošlo nezapaženo i njihovim prijateljima i rođacima.

Zašto ova jednostavna metoda tako dobro deluje?

  • Raspoloženje je važno. Od trenutka od kako se probudite, ništa negativno ne smete da kažete, ali zato ćete primećivati pozitivno u sebi i u ljudima oko vas.
  • Samokontrola nad svojim mislima i onim što kažete se povećava, a to je veoma važno za svaku osobu. Sada samo učite, ali svaki dan ćete biti svesniji toga.
  • Tokom ovog eksperimenta garantujemo vam da ćete naučiti mnogo o sebi, vašem načinu razmišljanja, ali i života.

Savetujemo svima da prođu ovaj jednostavan eksperiment, čak i ako sebe smatraju duhovnom, posvećenom i naprednom osobom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs