astro prognoze

Dnevni horoskop za 9. maj: Spremni ste da se posvetite promenama!

Ovan ima problema sa cirkulacijom, Bik sa mišićima, Rakove čeka pozitivan dan, Ribe su željne ljubavi i pažnje

Zanimljivosti
10:37h Autor:

OVAN

Tokom današnjeg dana biste mogli da očekujete neki manji problem na poslu. Partner vam uliva nesigurnost. Imate osećaj da vas dvoje ne možete lako da nađete zajednički jezik. Problemi sa cirkulacijom.

BIK

Nije preterano povoljan dan kada je u pitanju vaš posao, moguće je da ćete imati neke nove brige. Očekuje vas zanimljiv susret na ljubavnom polju. Spremni ste da se posvetite promenama. Mogući su problemi sa mišićima.

BLIZANCI

Možete da očekujete uspeh u novim poslovima danas. Spremni ste da pokažete inicijativu na polju posla.Možete da očekujete dobru komunikaciju sa vašim partnerom. Nemate nikakve probleme sa zdravljem.

RAK

Možete da se nadate pozitivnom danu. Na poslovnom polju ćete imati jako dobre okolnosti danas. Spremni ste da se maksimalno posvetite vašem partneru. Bračna situacija postaje sve bolja. Kolena su vam osetljiva.

LAV

Manje poteškoće vas očekuju kada je u pitanju posao i nije vam lako da se izborite sa tim sami. Moguće je da ste skloni ljubomori i da vam odnos sa voljenom osobom iz tog razloga ide u negativnom smeru. Izbegavajte alkohol.

5 rečenica koje smesta treba da prestanemo da govorimo: Uništavaju nam sreću!

Dnevni horoskop za 9. maj 2020
Dnevni horoskop za 9. maj 2020foto: Shutterstock

DEVICA

Povoljan je dan za za razgovor sa vašim nadređenima po pitanju poslovnog predloga koji ste pripremili za njih. Voljena osoba vam pokazuje da je spremna da uloži više truda i vremena u vašu vezu. Problemi sa bubrezima.

VAGA

Na ovom polju možete da očekujete neki manji gubitak. Posao vam se ne odvija onako kako ste planirali. Moguće je da ćete rešiti da prekinete vezu koja vam više ne ispunjava potrebe. Pazite na svoj želudac i stomak.

ŠKORPIJA

Pred vama je veoma dobar dan u kojem ćete imati mogućnost da ostvarite svojee planove. Ako ste slobodni, novo poznanstvo će vam biti od velikog značaja. Možete da očekujete dobre promene. Pazite na donji deo leđa.

STRELAC

Možete da očekujete da će sve okolnosti na polju posla da idu vama u prilog i da će vam doneti razlog za radovanje. Ukoliko ste u braku, očekuje vas šansa da sa voljenom osobom ostvarite bolji odnos. Skloni ste infekcijama.

20 izuzetnih osobina ljudi koji vole samoću: Radije će živeti sami nego sa nekim ko im narušava mir!

Dnevni horoskop za 9. maj 2020
Dnevni horoskop za 9. maj 2020foto: Shutterstock

JARAC

Očekuje vas povoljan dan za nove poslovne projekte. Mogli buste da rešite i neka važna imovinska pitanja. Pred vama je novo poznanstvo sa osobom koja će vam delovati kao da je stvorena za vas! Problemi sa zglobovima.

VODOLIJA

Ne želite da pustite da stvari idu svojim tokom i skloni ste forsiranju. Zbog toga bi mogli da se pokajete. Zadovoljni ste komunikacijom koju imate sa vašom simpatijom. Povedite računa o hormonima.

RIBE

Manji pad koncentracije vas očekuje kada je u pitanju polje posla. Posvetite se tome da se bolje organizujete i koncentrišete. Željni ste pažnje i ljubavi. Spremni ste za početak nove veze. Moguća je glavobolja.

8 znakova da igrate ulogu žrtve: Kako seješ, tako žanješ!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs