prijateljstvo nema cenu

Priča koja će vas raznežiti: 78 godina su najbolje prijateljice, ni starački dom nije uspeo da ih razdvoji!

One su dokaz da su dugodišnji prijatelji zaista dragocenost i vernost za ceo život

Zanimljivosti
Autor:
Priča koja će vas raznežiti: 78 godina su najbolje prijateljice, ni starački dom nije uspeo da ih razdvoji!
Foto: Shutterstock

Kada su se daleke 1941. godine kao 11- godišnjakinje upoznale i sele u istu školsku klupu, Olivi Vudvord i Kathlin iz Velike Britanije nisu ni sanjale da će postati prijateljice za ceo život.

Naime, u osnovnoj školi u engleskom gradu Notingemu, delile su sveske, knjige i osmehem, a kada su odrasle decenijama su živele u istoj ulici. Muževi su im čak radili u istoj firmi. Kathlin je nažalost izgubila muža u saobraćajnoj nesreći 1989. godine i od tada se nije udavala i nema dece.

Čudne stvari koje samo najbolje prijateljice rade!

Olivi je u braku sa suprugom Rojem dobila dve ćerke, postala je i baka petoro unučadi, a može se pohvaliti i činjenicom da ima četvoro praunučadi.

Sve se promenilo kad je Kathlin otišla u starački dom. Iako ima veliku porodicu, Olivi je mnogo patila za svojom najboljom prijateljicom da je odlučila da se preseli u isti dom samo da bi bila pored nje.

U intervjuu za SWNS, otkrila je da joj je veoma teško palo kada je Olivi otišla u starački dom i da joj je mnogo nedostajala. Zbog toga ju je često posećivala, a svake subote bi dolazila na zakazani ručak.

A onda je nedavno donela odluku da se i sama preseli u isti dom. Uspela je čak i da"dobije" sobu u istom hodniku pa su dve prijateljice ponovo i komšinice.

Kako kažu, tajna njihovog dugotrajnog prijateljstva leži u tome što izbegavaju svađe i nepotrebne rasprave.

Maja Mandžuka za Stil o Holivudu, Cviji i humoru Srba: Pravi prijatelji se ponašaju ovako!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs