prijateljstvo nema cenu

Priča koja će vas raznežiti: 78 godina su najbolje prijateljice, ni starački dom nije uspeo da ih razdvoji!

One su dokaz da su dugodišnji prijatelji zaista dragocenost i vernost za ceo život

Zanimljivosti 27.12.2019. - 20:31h Autor: Stil
Foto: Shutterstock

Kada su se daleke 1941. godine kao 11- godišnjakinje upoznale i sele u istu školsku klupu, Olivi Vudvord i Kathlin iz Velike Britanije nisu ni sanjale da će postati prijateljice za ceo život.

 

Naime, u osnovnoj školi u engleskom gradu Notingemu, delile su sveske, knjige i osmehem, a kada su odrasle decenijama su živele u istoj ulici. Muževi su im čak radili u istoj firmi. Kathlin je nažalost izgubila muža u saobraćajnoj nesreći 1989. godine i od tada se nije udavala i nema dece.

 

Čudne stvari koje samo najbolje prijateljice rade!

Olivi je u braku sa suprugom Rojem dobila dve ćerke, postala je i baka petoro unučadi, a može se pohvaliti i činjenicom da ima četvoro praunučadi.

 

Sve se promenilo kad je Kathlin otišla u starački dom. Iako ima veliku porodicu, Olivi je mnogo patila za svojom najboljom prijateljicom da je odlučila da se preseli u isti dom samo da bi bila pored nje.

 

U intervjuu za SWNS, otkrila je da joj je veoma teško palo kada je Olivi otišla u starački dom i da joj je mnogo nedostajala. Zbog toga ju je često posećivala, a svake subote bi dolazila na zakazani ručak.

 

A onda je nedavno donela odluku da  se i sama preseli u isti dom.  Uspela je čak i da"dobije" sobu u istom hodniku pa su dve prijateljice ponovo i komšinice.

 

Kako kažu, tajna njihovog dugotrajnog prijateljstva leži u tome što izbegavaju svađe i nepotrebne rasprave.

 

Maja Mandžuka za Stil o Holivudu, Cviji i humoru Srba: Pravi prijatelji se ponašaju ovako!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...