Top 10

Čudne stvari koje samo najbolje prijateljice rade!

Prepričavanje snova, čitanje i analiziranje horoskopa, upoređivanje intimne frizure, ali i proslavljanje rođendana tri naredna dana, neke su od stvari koje samo devojke mogu da razumeju
Lifestyle
22:54h Autor:
Čudne stvari koje samo najbolje prijateljice rade!
Foto: Shutterstock

Osobe u čijem društvu nam je uvek prijatno, osećamo se potpuno slobodno da bilo šta kažemo, ali i oni sa kojima možemo da radimo najneobičnije stvari koje nam padnu na pamet, da, to su prijateljice. Sa njima zabave nikad dosta. U nastavku slede najčudnije stvari koje najbolje prijateljice često rade.

1. Pričaju o tome ko ih je dodao za prijatelja na društvenim mrežamaI ne samo ko ih je nedavno dodao za prijatelja na Tviteru ili Fejsbuku, već i da li da pošalju zahtev za prijateljstvo dečku koji im se sviđa, njegovoj sestri, drugarici i tako u nedogled. Ali, potrebu da se o tome raspravlja uz kafu, samo prijateljice mogu da razumeju.

2. Grle se prilikom susreta

Zagrljaj pri susretu, zagrljaj na rastanku, ali i neočekivani zagrljaj tokom razgovora, zagrljaj podrške i razumevanja, utešni zagrljaj. Kakav god i kojeg god intenziteta, ali on je prosto neizbežan. Mada, ima nešto smirujuće u tom zagrljaju.

3. Upotreba istih fraza i rečenicaNe samo da se slično oblače i imaju ista interesovanja, dugogodišnje nerazdvojne prijateljice počinju isto i da govore, pa uzrečica jedne, ujedno postaje i uzrečica druge.

4. Konsultovanje oko izgleda i potrebe za korekcijama"Želim iskreno da mi kažeš, da li mi je nos prevelik, zadnjica opuštena i butine predebele", da li vam ovo zvuči poznato? Iako je odgovor u napred poznat, ipak ovakav razgovor sa drugaricom ima nezamenljivo dobar efekat utehe.

5. Prepričavanje snova Iskreno, ko bi još slušao vaše snove do detalja, ali ne samo slušao, već i tumačio, osim drugarice? Niko kao one!

6. Pravljenje ekstravagantnih planova dijeta i vežbanja koji se obično završe pijanstvom Nedelja je dan za pravljenje planova za sledeću nedelju, a odluke o vođenju zdravog života uvek su aktuelne među prijateljicama. Ponedeljkom se pridržavamo plana, do srede već i nekako, ali eto opet subote i nove žurke i pijanstva. Nedelja - dan za detoksikaciju.

7. Čitanje horoskopa i "pronalaženje" u njemu Šta je potencijalni gospodin savršenu u horoskopu, kako se slažete, kakva vas budućnost očekuje... I sve to uz jednu popodnevnu kaficu u obližnjem kafiću.

8. Upoređivanje intimne frizure

Razmenjivanje iskustava nakon depilacije, smišljanje ideja za sledeću intimnu frizuru i sve to uz neprekidno kikotanje, čini ovaj razgovor i te kako zabavnim, ali i poučnim. Koliko god smešno zvučalo, ponekad razmenjivanje mišljenja i iskustava mogu pomoći da rešite neku nedoumicu u vezi sa intimnom frizurom.

9. Proslavljanje rođendana naredna tri dana"Zalivanje" u čast rođendana može da se oduži te kako - što bi slavili jedno veče kad može tri! A, treba i napraviti taj poseban folder sa fotografijama, te podeliti ih sa svojim prijateljima na Fejsbuku i Tviteru.

10. "Čeprkanje" po tuđim životima podstaknuto fotografijom ili statusom na FejsbukuNakon što izađe neka fotka devojke koju još od srednje škole nisu videle, eto povoda da se surfovanjem po društvenim mrežama zapodene priča i evociraju uspomene iz ne tako davno prošlog vremena. "A, šta li ona radi sad, gde li je ovo letovala, otkud ova boja kose", zvuče li vam poznato ove rečenice?

A, kojih devet očiglednih znakova mogu da vam pomognu da prepoznate ljude koji ne bi trebalo da budu u vašem životu, pročitajte OVDE.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs