ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za 13. avgust: Vodoliji se smeši nova ljubavna avantura!

Bik će se suočiti sa komplikacijama na poslu, Devica bi trebala da obavi ozbiljan razgovor sa voljenom osobom, Ribe muči zdravlje

Zanimljivosti
10:23h Autor:

OVAN

Ukoliko planirate putovanje možete da očekujete da će vam se sve okolnosti jako dobro namestiti. Vaša emotivna situacija je veoma komplikovana. Nije vam lako da se oslobodite uticaja prošlosti. Izbegavajte poroke.

BIK

Nemojte da očekujete previše na polju posla danas. Sve ukazuje na probleme i komplikacije. Moguće je da se osoba sa kojom želite vezu i dalje dvoumi i da nije sigurna kako da se postavi ka vama. Problemi sa grčevima u mišićima.

Ne propustite:

Dnevni horoskop za 14. avgust: Device očekuje uspeh na svim poljima!

BLIZANCI

Pozitivan stav na poslovnom polju će vam se isplatiti. Važno je da ne prestajete da se trudite i napredovaćete. Biće vam teško da rešite probleme koji su se pojavili u vašoj emotivnoj vezi. Moguća je uznemirenost.

RAK

Pred vama je povoljan period za novi poslovni projekat ili za početak posla na nekom novom radnom mestu. Rešili ste da stavite tačku na odnos u kojem niste zadovoljni. Smatrate da vam u ljubavi treba više. Problemi sa bubrezima.

LAV

Pripremite se za komplikacije na polju posla. U narednom periodu dosta toga neće biti onako kako očekujete. Moguće je da niste imali dovoljno vremena da budete sa voljenom osobom i da se ona udaljava od vas. Pad imuniteta.

Spas od tropskih vrućina: Uz ove trikove visoke temperature će vam lakše pasti!

DEVICA

Očekujte dan koji će biti napet. Moguće je da ćete imati dosta stresova i neočekivanih promena na poslu. Pripremite se za važan razgovor sa voljenom osobom. Sada je došao trenutak da razjasnite neke stvari. Problemi sa vidom.

VAGA

Moguće je da ćete imati neki manji gubitak na polju posla ili neku materijalnu štetu usled okolnosti. Ukoliko ste u braku, imaćete trzavice i probleme u odnosu sa partnerom tokom današnjeg dana. Bolovi u stomaku.

ŠKORPIJA

Nije preterano povoljan dan za sklapanje bilo kakvog posla. Potrudite se da sve ono što vam je važno malo odložite. Pred vama je prilika za neobaveznu avanturu. Moguće je da ipak nećete pristati na to. Osetljiva su vam pluća.

STRELAC

Pred vama je perod u kojem ćete imati priliku da popravite one stvari koje su vam na ovom polju predstavljale smetnju. Moguće je da vam voljena osoba zamera neke stvari i da je vreme da o tome porazgovarate. Promenljivi hormoni.

Vlažne maramice su spas: 9 neverovatnih primena za koje niste znali!

JARAC

Moguće je da nećete dobiti unapređenje kojem ste se nadali i da ćete na ovom planu imati neke probleme. Uporni ste i želite da osvojite osobu koja vam se dopada. Smatrate da je ona idealna za vas. Moguća je malaksalost.

VODOLIJA

Ne želite da odustanete od svojih ideja iako za sada još uvek niste dobili nikakvu podršku za njihovu realizaciju. Ukoliko ste slobodni, pred vama je period koji može da vam donese početak nove veze. Mogući su problemi sa pritiskom.

RIBE

Ako budete bili preterano impulsivni i strogi u komunikaciji sa saradnicima, mnogi će se okrenuti protiv vas. Razmšljate o braku ili zajednici sa osobom koja vam se dopada. Čuvajte se u saobraćaju, manjak koncentracije vas prati.

Oni su vaši energetski vampiri: Zodijak otkriva koga morate da odstranite iz života što pre!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs