ASTRO PROGNOZA

Dnevni horoskop za 14. avgust: Device očekuje uspeh na svim poljima!

Ovnan može da očekuje povoljne poslovne uslove, Devica će uživati u idiličnom danu, Strelac rešava problem koji ga već dugo muči

Zanimljivosti
09:18h Autor:

OVAN

Povoljan je dan za posao. Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite neke važne pomake na ovom polju. Ukoliko ste u zajednici ili braku, potrebno je da budete fleksibilniji i spremniji na kompromise. Ukočenost u predelu vrata.

BIK

Jako je važno da se posvetite svom poslu i da u ključnim trenucima pokažete dovoljno hrabrosti za preuzimanje inicijative. Dopada vam se osoba koja se za sada drži na distanci i ne pokazuje interesovanje. Povedite računa o osetljivoj koži.

Ne propustite:

Dnevni horoskop za 15. avgust: Povoljan dan za ljubav!

BLIZANCI

Moguće je da imate potrebu za promenama na ovom polju ali još uvek nemate adekvatne ponude za novi posao. Ne dopada vam se partnerova ljubomora. Njegov posesivan stav guši vašu prirodu. Vodite računa kada je u pitanju žuč.

RAK

Možete da očekujete priliku da povećate svoju zaradu. Pred vama je povoljan period za polje posla. Možete da se nadate romantičnom danu sa voljenom osobom. Uživate u ljubavi koju imate. Osetljiv urogenitalni trakt.

LAV

Prilično ste nervozni i na poslovnom planu zauzimate jedan pogrešan stav. Moguće je da ćete imati dosta turbulencija. Vama je jako važno se posvetite partneru i da sa njim uživate. Povedite računa o unosu tečnosti.

DEVICA

Ne biste trebali da imate naporan ili stresan dan. Svi događaji idu po planu, onako kako ste se nadali. Maštate o osobi do koje vam je stalo i sa kojom želite da ostvarite novu ljubavnu vezu. Moguć je pad imuniteta.

Test: Da li ste zadovoljni svojim životom?

VAGA

Ozbiljno razmišljate o promenama na ovom polju. Moguće je da ćete uskoro dobiti neku ponudu vezanu za inostranstvo. Postepeno možete da napredujete i da zajedno sa voljenom osobom pokrenete temu braka. Problemi sa sinusima.

ŠKORPIJA

Ukoliko ste bez posla, možete da očekujete novu priliku. Ponuda vam dolazi od strane poznanika ili prijatelja. Očekuje vas susret sa osobom koja će pokazati da želi vezu sa vama. Veoma dobro stanje na polju zdravlja.

STRELAC

Spremni ste da se posvetite poslu i da rešite probleme koje imate. Važno je da izdvojite dovoljno vremena. Moguća je nova veza uskoro i to sa osobom koju poznajete od ranije. Spremni ste da se vaš odnos promeni. Skloni ste pucanju kapilara.

10 saveta od žene koja je znala da priča na 16 stranih jezika: Uz pomoć ove formule ćete savladati svaki jezik!

JARAC

Došli ste do trenutka u kojem je neophodno da donesete novu, važnu odluku na ovom polju. Želite da zadržite voljenu osobu i da vaša veza napreduje. Potrebno je da se više prilagođavate jedno drugome. Skloni ste gojenju.

VODOLIJA

Pod velikim pritiskom radite i zbog toga se ne osećate dobro. Moguće je da ste konstantno pod stresom. Očekujete podršku od strane partnera koji ponekad deluje kao da nije na vašoj strani. Bolovi u zglobovima.

RIBE

Niste dovoljno skoncentrisani na radnom mestu, pa možete biti skloni tome da pravite greške. Moguće je da niste zainteresovani za početak nove veze sada i sada vam treba neko vreme da budete sami. Oscilacije u raspoloženju.

Novi trend na Maldivima: Spavanje na krevetima koji lebde iznad mora! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs