astro prognoza

Dnevni horoskop za 12.maj: Strelca očekuje poznanstvo koje vodi do ozbiljne veze!

Bik se distancirao od partnera, Raka čeka nesporazum sa kolegama, Devica je puna obaveza, Jarca muče hronični problemi

Zanimljivosti
13:32h Autor:

OVAN

Očekuje vas dan tokom kojeg ćete biti spremni da se posvetite ciljevima koje ste sebi zadali. Otvoreno ćete pokazati osećanja u očekivanju da voljena osoba pokaže to isto. Jaki ste i zdravi. Dobro se osećate.

BIK

Nervoza koja vlada u poslovnom okruženju može da na neki način poremeti vaše planove i nade za današnji dan. Distancirali ste se od partnera i nije vam lako da se naviknete na neke promene koje su nastale. Leđa i kičma su vam osetljivi.

BLIZANCI

Možete da se nadate pozitivnim preokretima na ovom polju. Uspećete da ostvarite planove koje ste napravili. Osećate se dobro kada ste zajedno sa voljenom osobom. Vaša ljubav je iskrena i jaka. Prija vam bavljenje sportom.

RAK

Možete imati neki manji nesporazum u odnosu sa kolegama ali ćete uz malo diplomatije sve uspeti da rešite. Otvara vam se mogućnost za početak nove emotivne veze u kojoj biste bili srećni. Pazite na nervni sistem.

LAV

Možete da očekujete neki problem na poslu danas. Moguće je da vam neće biti baš lako da sve rešite kako treba. Povoljan je dan za početak veze. Ako već imate partnera planirate stabilnu zajednicu. Pazite na bešiku.

Mesečni horoskop za maj 2019: Zdravlje ugroženo, ljubav na velikom testu - samo jednom znaku sve ide od ruke!

Dnevni horoskop za 12. maj 2019. godine
Dnevni horoskop za 12. maj 2019. godinefoto: Profimedia

DEVICA

Imaćete dosta obaveza. Vi ste inače radoholik i uvek ste spremni da se posvetite poslku više od vaših saradnika. Očekuje vas miran dan na ovom polju, bez novih poznanstava ako ste slobodni. Moguć je pad imuniteta.

VAGA

Možete da očekujete neizvesnu situaciju na polju posla, dolaze neke promene koje niste baš očekivali. Nova ljubav vam ulazi u život. Pred vama je period kada ćete se maksimalno posvetiti vašoj vezi. Osećate se jako dobro.

ŠKORPIJA

Možete da očekujete pokretanje finansijskih pitanja i rešavanja problema. Današnji dan za vas može biti srećan. Sa voljenom osobom ćete uspeti da rešite probleme iz prošlosti. Osećate se sigurno. Mogući su problemi sa lošim varenjem.

Kakvi su horoskopski znaci u braku: Bik je uvek oslonac, Ovan u jednoj situaciji postaje sebičan do bola!

Dnevni horoskop za 12. maj 2019. godine
Dnevni horoskop za 12. maj 2019. godinefoto: Shutterstock

STRELAC

Možete da očekujete pozitivne preokrete na polju posla. Sudbina je na vašoj strani i sve ide onako kako želite. Očekuje vas poznanstvo koje može da vodi do stabilne i ozbiljne veze. Nemate nikakvih problema.

JARAC

Uspećete da ostvarite planove koje imate bez obzira na to što postoje neke manje otežavajuće okolnosti i komplikacije. Vaša veza je u fazi u kojoj postoji velika kriza i neslaganje. Nije vam lako. Hronični problemi vas muče.

VODOLIJA

Očekuje vas povoljan dan tokom kojeg nećete imati veće probleme na poslu. Situacija je sasvim stabilna moguće i malo monotona. Prija vam osećaj slobode i lepo se osećate jer ste sami. Povedite računa o holesterolu.

RIBE

Dolazi vam povoljan period za promenu posla. Ako planirate putovanje, ono bi moglo da vam se isplati. Na polju ljubavi vam se pokreće period promena i sklapanja novih poznanstava i veza. Mogući su problemi sa cirkulacijom.

Kako horoskopski znaci reaguju na stres: Ovan psuje na šalteru, Rak puca kad je gladan!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs