Neverovatno

MLADA SE U DALA U VENČANICI OD 312 DINARA: Haljinu našla u radnji polovne odeće! (FOTO)

Nakon što je u radni polovne odeće kupila belu haljinu u kojoj se kasnije udala, ova mlada je postala hit u medijima

Wedding
Autor:
MLADA SE U DALA U VENČANICI OD 312 DINARA: Haljinu našla u radnji polovne odeće! (FOTO)
Foto: Shutterstock

Rejčel Koneli (26) žvi na Floridi i upravo se udala. Iako je samo "obična" devojka, osvanula je na svim naslovnim stranama širom sveta. Zašto? Zato što je uradila nemoguće: našla je venčanicu koja košta 312 dinara!!!!

"Kupila sam ovu svilenu haljinu odmah posle veridbe", napisala je ispod fotografija i snimaka na kojima je pokazala venčanicu.

Uska svilena haljina ima nabore u predelu dekoltea, a Rejčel je izgled je upotpunila odgovarajućim prozirnim velom i belim sandalama na petu.

I to nije bila jedina jeftina haljina koju je obukla tog dana. Dve nedelje pre nego što je izgovorila 'da', našla je "venčanicu iz snova" za 5 dolara, koju je nosila kasnije na proslavi. Takođe je podelila video ove haljine na TikToku, i napisala: "Nikad ne znaš šta ćeš naći među povoljnim stvarima dve nedelje pre venčanja."

Drugi, bajkovitiji izgled bila je mini haljina s belim rukavima na puf i šarena suknja od čipke. Rejčel je uspela da ulovi dve različite venčanice za manje od 10 dolara (1.042 dinara), što je više nego dobar posao. Video snimci Rejčeline venčanica ima preko 1.5 miliona pregleda, a pratioci su pisali da je na dan venčanja izgledala kao vojvotkinja od Saseksa.

Prosečna cena venčanice u SAD-u je 1.631 dolara (oko 170.000 dinara), piše magazin "Brides". Međutim, cene mogu da se kreću od 500 do 25.000 dolara ili više, zavisno od dizajnera. A ova devojka je uspela nemoguće - udala se u haljini iz snova koja joj nije ispraznila budžet!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs