Astrologija otkriva

RETROGRADNA VENERA NOSI KARMIČKE DUGOVE: Evo šta nas čeka do kraja januara 2022!

Stižu velike promene

Zanimljivosti
Autor:
RETROGRADNA VENERA NOSI KARMIČKE DUGOVE: Evo šta nas čeka do kraja januara 2022!
Foto: Shutterstock

Retrogradna Venera u Jarcu donosi velike promene na svim poljima.

Ova Venera nosi karmički dug. Sada nam se vraćaju partneri iz prošlosti. To su oni ljudi sa kojima imamo nezavršene priče. Možda na verbalnom nivou mi jesmo završili, ali duše su ostale željne - neke odgovora, neke zagrljaja, neke seksa, a neke duše ljubavi koja boli.

Ova Venera je hladna i dostojanstvena - kada je u retro hodu, nije izuzetak da voli, da oseti na neki način bol, jer se seća još iz prethodnih života duša koje su joj nanele bol ili ona njima. Zato sada, za vreme ovog tranzita, ona ih je željna, očekuje ih sa nadom da će ispraviti stvari i vratiti karmički dug.

Takođe, za vreme ove Venere mogu vam se javiti stari prijatelji, možete se vratiti na bivši posao, i odlično je vreme za štednju kao i za adaptaciju životnog prostora.

Žena, Osmeh, Portret
foto: Shutterstock

Izbegavajte estetske zahvate. Sada nije pravo vreme za njih. Dok Venera ide retro hodom, imaće par izazovnih i zanimljivih aspekata.

Venera konjukcija Pluton

Ovaj aspekt povećava želju za sjedinjavanjem sa partnerom na dubljem nivou, što može dovesti do toga da stvari lako izmaknu kontroli, da bude velika ljubomora pomešana sa posesivnošću što nužno vodi sukobu.

Bićete u mogućnosti da kada osetite moć ovog aspekta vladate drugim, koristite njegove slabe tačke u vašu korist. Takođe, može da dovede do susreta koji završava u lepoj i harmoničnoj vezi.

Venera trigon Uran

Venera trigon Uran je aspekt koji uvek traži nešto novo. Ne voli „sigurne“ korake. Uzbuđuje ga neizvesnost. Sa ovim aspektom može se desiti da upoznate osobu koja vam se neće baš dopasti na prvi pogled, tj. neće biti jake privlačnosti ali će vas ovaj aspekt odvesti do dubina i iznenađenja koja niste mogli ni da sanjate.

Osoba koja vam se pojavi u životu će svakako biti drugačija i u vama će probuditi potpuno novu energiju.

Savet sa ovom retrogradnom Venerom je da se ne bojimo, da se prihvatimo izazova, da zagrlimo starog partnera ili partnerku, da damo još jednu šansu ili da zauvek zatvorimo vrata.

Srećno!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs