Planiranje

Devojke planiraju venčanje, a mladoženje nigde na vidiku!

Zanimljiva je činjenica da devojčice od 13 godina već maštaju o svom venčanju a dve trećine slobodnih devojaka je u stanju da bira i materijal za venčanicu iako nemaju dečka
Wedding
18:14h Autor:
Devojke planiraju venčanje, a mladoženje nigde na vidiku!
Foto: Shutterstock

Čak dve trećine žena priznaje da u glavi imaju razrađen scenario za svoje venčanje iz snova, a u proseku već sa 13 godina devojčice zamišljaju svoje venčanje, pokazala su istraživanja britanske kompanije Interflora na više od 600 žena.

Čak šest od deset žena uprkos svom samačkom statusu isplanirale su detalje venčanja, poput haljine i cveća. Milioni žena širom sveta koje su još uvek u potrazi za onim "pravim" istraživale su materijale za venčanja, pa čak i razmišljale o crkvi u kojoj žele da se venčaju ili o haljinama za deveruše, kažu istraživači.

Za one dame koje euforično pripremaju venčanje, saveti na šta treba da obrate pažnju možete pročitati OVDE.

Više od polovine ispitanih žena kaže kako su se odlučile za venčanu kumu i deveruše već u dobi od 18 godina, a tih se odluka planiraju držati i na venčanju, do kojeg se nadaju da će doći.

Za većinu žena za venčanje iz snova najvažnije je dobro vreme, divna haljina i cveće. Iako su neke razradile ideje do najsitnijih detalja, 58 posto njih to nikad ne bi priznalo svom novom dečku.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs