da li podržavate mladu ili ne?

Mlada pobesnela i izbacila sestru sa svadbe: Njen govor je sebičan, nije prikladno da priča o ovome!

Zbog ovog govora sestre, mlada ju je izbacila sa venčanja

Wedding
Autor:
Mlada pobesnela i izbacila sestru sa svadbe: Njen govor je sebičan, nije prikladno da priča o ovome!
Foto: Profimedia

Neki govori na venčanju umeju da budu zanimljivo sročeni i obojeni emocijama, dok drugi mogu zbog dužine da postanu i te kako dosadni.

Međutim, na ovom venčanju desio se nesvakidašnji trenutak. Naime, mlada je pobesnela zbog govora svoje sestre toliko da ju je izbacila sa svadbe.

"Tokom govora, pričala je o svojoj borbi s depresijom i kako joj je moj suprug mnogo pomogao i kako sam ja u tim teškim trenucima shvatila da je on pravi čovek za mene. Kakav kliše! Mislim da je njen govor bio sebičan Nije prikladno da na venčanju priča o mentalnim bolestima. I ne samo to, ceo govor je bio samo o njoj. Na mom venčanju!”, napisala je mlada na Redditu i dodala:

"Čak 90 posto zvanica joj je čestitalo na hrabrosti što je o tome progovorila i divilo joj se kako je jaka. Niko više nije obraćao pažnju na mene, na mom venčanju. Žao mi je ako zvučim sebično, ali smatram da za takve stvari postoji vreme i mesto. Nakon što su joj svi čestitali, ja sam je zamolila da ode. To ju je uznermirilo, ali me je poslušala bez velike pompe. I roditelji su me podržali", dodala je.

Ako budete izgledali kao smeće, i mi ćemo: Mlada šokirala goste spiskom uslova za dolazak na venčanje!

foto: Profimedia

Dok su se neki složili sa odlukom mlade, većina ju je osudila što je otišla toliko daleko.

"Nedostatak saosećanja za mentalne bolesti vidi se i kod mlade i kod njenih roditelja", napisao je jedan korisnik, dok su se drugi nadovezali:

"Kako ne shvata da će sada baš to biti jedina stvar koje će se ljudi sećati s njenog venčanja?! Da se ponela kao ljubomorna gorila i izbacila sestru s venčanja. Vau!.

Da li sam ispala gadura: Mlada je postavila ovaj uslov, gosti je nisu poslušali, onda je nastao haos!

(Stil.kurir)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs