Spektakl

Queens of the Stone Age poručili fanovima u Srbiji: Čeka vas žestoki rokenrol!

Uoči festivala ROCK@EXIT koji će 11. juna biti održan na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, članovi benda Queens of the Stone Age fanovima su poručil da jedva čekaju da nastupimo u Srbiji
Muzika
23:12h
Queens of the Stone Age poručili fanovima u Srbiji: Čeka vas žestoki rokenrol!
Foto: AP

Pravo sa najvećih evropskih festivala za manje od deset dana Queens of the Stone Age po prvi put nastupaju u Srbiji!

Uoči festivala ROCK@EXIT koji će 11. juna biti održan na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, članovi Queens of the Stone Age fanovima u Srbiji su poručili: “Jedva čekamo da nastupimo u Srbiji, dobro se naoštrite jer vas čeka žestoki rokenrol!”

Pored Queens of the Stone Age, na Rock@EXIT festivalu nastupiće i Partibrejkers, Eyesburn, Ritam nereda i Repetitor. Očekuje se da će zbog velikog interesovanja promo ulaznice po ceni od 1.499 dinara biti prodate u narednih nekoliko dana, nakon čega će cena ulaznica biti 1.999 dinara. Na dan festivala ulaz na Rock@EXIT iznosiće 2.499 dinara. Ulaznice za festival dostupne su kako onlajn, preko sajta gigstix.com, tako i u celokupnoj GIGS TIX prodajnoj mreži.

Queens of the Stone Age pre nepunih deset dana otpočeli su svoju evropsku turneju kao hedlajneri portugalske verzije festivalskog giganta Rock In Rio i čuvene španske Primavere. Setlista dosadašnjih nastupa, između ostalih, obuhvata i hitove poput No One Knows, Go With a Flow, Make It Wit Chu, My God Is The Sun, Little Sister, …Like Clockwork, I Set By the Ocean.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs